Foto: Promo

Enis Bešlagić otkrio: ‘Volim za sebe reći da sam ja Bosanac i Dalmatinac’

Autor: Dnevno.hr

Glumac Enis Bešlagić prisjetio se uloge Šemse iz serije Naša mala klinika, koja ga je proslavila. I sam je istaknuo da mu je to bila prva značajna uloga, a i danas ga mnogi zbog nje zovu po imenu lika kojega je utjelovio.

”Naša mala klinika je obilježila živote mnogih generacija, prije nekih sada 20 godina smo počeli snimati prve scene Naše male klinike, djeca koja su tada imala 15 godina sada imaju nekih 35, možda neki imaju i svoju djecu koja opet gledaju Našu malu kliniku”, rekao je Enis u razgovoru za In magazin.

Otkrio je i kako su ga zbog te uloge pozivali u bolnice kako bi obišao bolesnu djecu te im uljepšao dane koje su tamo provodili na liječenju.  Zbog svega toga, smatra da je lik Šemse postao puno više od same uloge.

FOTO: Nova TV

“Ta uloga donijela je mnogo dobrih djela”

“To je konstanta, to je prva uloga u kojoj su te ljudi vidjeli, zapamtili, i ja sam jako ponosan što je ta uloga donijela mnogo dobrih djela jer, nažalost, djeca koja su bolesna i po tim hladnim kliničkim hodnicima, oni su samo čekali da im se jedan Šemso pojavi pa sam tako imao zahtjeve roditelja, doktora koji kažu: ‘Hajde dođi, obiđi djecu.’ Tako da je taj lik postao mnogo više od same uloge koja je zabavna već je dobio humani karakter na koji sam ja jako ponosan”, rekao je.

Zanimljivo, Bešlagić, koji je iz Doboja, otkrio je kako za sebe, između ostalog, voli reći da je Dalmatinac. Na moru, kaže, ima osjećaj kao da se energetski čisti i da tamo pripada.

Pjevačko umijeće Enisa Bešlagića: S Halidom razvalio ‘Iznad Tešnja’, a sjećate li se imitacija s Eurosonga?




”Ja volim za sebe reći da sam ja Bosanac i Dalmatinac jer ne možeš biti i Bosanac i Hercegovac jer si ili Bosanac ili Hercegovac. Ja se šalim da sam Dalmatinac jer sam dolje preko 20 godina u Dalmaciji, imam dolje kuću pa se onda tako i osjećam”, otkrio je Bešlagić.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.