Foto: Screenshot/RTL

Publika odlučila: Hana Ivković postala je prvi hrvatski Superstar

Autor: Dnevno.hr/F. P.

U subotu 9. prosinca održano je veliko finale showa Superstar. Dino, Hana, Petar i Toni svojim izvedbama pokušali su što bolje osvojiti i žiri, ali i publiku koja je svojim glasovima odlučivala o pobjedniku.

Nakon posebno napetog superfinala u koje su prošli Hana Ivković i Dino Miklaužić, pristiglo je 100 tisuća glasova. Kao prvi hrvatski Superstar proglašena je 17-godišnja Hana, koja je time uz laskavu titulu osvojila i 50 tisuća eura.

Severina zahvalila Gospi Sinjskoj

Za svoju treću večerašnju izvedbu Hana je odabrala pjesmu Lady Gage, ‘I’ll Never Love Again‘. Time je posebno oduševila Severinu, koja je zahvalila Gospi Sinjskoj te zapitala Hanu zna li ikoga njenih godina tko tako pjeva.

“Kompletno si napredovala”, rekao joj je Tonči. Filip je rekao kako je ona brušeni dijamant: “Ne skrivaš se iza emocije, ideš joj direktno u susret. Moja vrata su ti otvorena.”

I Dino dao sve od sebe

Drugi superfinalist Dino dao je sve od sebe uz pjesmu ‘Bed of Roses‘ Bon Jovija. Iako je očigledno oduševio publiku u studiju i žiri, više glasova je ipak dobila Hana koju je on i smatrao svojom najvećom konkurencijom.

“Radiš to savršeno, ja imam povjerenja u tebe. Nikad ništa ne fulaš,” komentirala je Nika njegov nastup. Filip je ponovio kako Dino nije slučajno završio upravo u superfinalu, te mu je poručio da uživa na svojem daljnjem putu.

Maja ‘podemonila’ zbog Hitne iz Rijeke: ‘Ste vi ludi? A Majko sveta više’




Podsjetimo, uz Hanu i Dinu u finale su ušli i Petar Šegedin te Toni Peruško. Petar je finalnu emisiju otvorio pjesmom ‘Pogledi u tami’ Sergeja Ćetkovića čime je rasplakao oca, a kao drugu pjesmu odabrao je ‘Nocturno’ Olivera Dragojevića.

Toni je uz Dinu bio drugi finalist koji je donio pravu rock’n’roll energiju na pozornicu. Prvo je izveo ‘Rebel Yell’ Billyja Idola, nakon  čega se odlučio za hit Damira Urbana, ‘Mjesta za mene’.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.