Foto: Neja Markicevic / CROPIX/Ilustracija

Platila ‘bogatstvo’ za manikuru, a kad je pokazala rezultate ljudi se sablaznili: ‘Isuse dragi’

Autor: Z.S.

Nezadovoljstvo tretmanom noktiju za visoku cijenu izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama.

Naime, jedna korisnica TikToka podijelila je svoje razočaranje tretmanom noktiju koje je u centru Ljubljane platila 55 eura. Snimka na kojoj je pokazala svoje nokte postao je viralan, a korisnica je izrazila svoje nezadovoljstvo loše izvedenim manikurom.

Na videu se jasno vidi da su nokti bili puni zanoktica i sitnih posjekotina, dok je gel bio nepravilno razmazan i loše isturpijan. Uz iskazano razočaranje, korisnica je upitala korisnike TikToka li je normalno platiti 55 eura za takav tretman.

https://www.tiktok.com/@ros_tea/video/7254976134167792901

“Samo hoću da vam pokažem kako izgledaju nokti za 55 eura u centru Ljubljane, a vi meni recite je li vama ovo normalno? Mislim ja imam zanoktice, ali svakako je li vama izgleda li vama ovo kao rad koji treba platiti 55 eura”, pitala je djevojka.

https://www.dnevno.hr/magazin/treba-li-odjecu-prati-naopako-zbog-ova-tri-razloga-upravo-biste-to-trebali-radili-2179800/

 




Reakcije u komentarima nisu se dugo čekale, a mnogi su izrazili svoje negodovanje i nevjericu.

“Sram ih bilo”, “Isuse dragi”, “To ti ja uradim za jedan euro”, “Zašto si platila?”, “Užas”, “Ja to ne bih ni platila”, “Ni za džabe”, bili su samo neki od komentara.




Autor:Z.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.