Foto: Neja Markicevic / CROPIX Foto: Vlado Kos / CROPIX

OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Sandi nakon dva desetljeća riješio misterij vezan uz Ivu Majoli: ‘Ona je u to vrijeme bila naša najveća sportašica’

Autor: Dnevno.hr

Sjećate se čuvenog hita “Do tebe mi nema” kojeg su pjevali Sandi Cenov i Iva Majoli? Da, da, dobro ste čuli, Iva Majoli. Veliki su trend na glazbenoj sceni početkom 2000-ih bili dueti s proslavljenim sportašima. Baš zato Sandijev poziv na glazbenu suradnju Iva nije htjela odbiti pa je tako nastao nezaboravni hit “Do tebe mi nema”.

“Ja sam tu pjesmu zapravo krojio po Ivi i pjesma je postala veliki hit. Ja ju pjevam do dan danas na svim svirkama, ljudi je i danas vole. Ona je u to vrijeme bila naša najveća sportašica pa zašto ne?” ispričao nam je Sandi.

No ako ste pogledali spot za pjesmu, primijetit ćete da Ive nigdje nema… Hmm, što smo propustili i gdje je nestala slavna tenisačica? Možda najbolje da pitamo Sandija koji nam je otkrio misterij nakon više od dva desetljeća.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

“Od silnih obveza, silnih putovanja, Iva nije stigla ni na jedan od tri dogovorena termina koja sam ja zakazao za snimanje spota. Znate kako to ide sa snimanjima spota, dođe cijela ekipa, režiser, svjetla, kamermani, čuda i onda ona tri puta nije došla pa sam ja već četvrti ili peti put odlučio ipak otići u studio i sam snimiti pjesmu i sam sam napravio spot” otkrio nam je Sandi.

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Aha, zbog toga nigdje ne vidimo Ivu u spotu, sad je sve jasnije. Unatoč tome, “Do tebe mi nema” jedan je od najvećih Sandijevih hitova bez kojeg ne može proći niti jedna svirka.

“Pjesma je do danas ostala upamćena kao naš duet i ja je pjevam na svim nastupima. Smiješno je kako Josip iz mog benda, na nastupima izleti na tu pjesmu i on je u tom trenutku Iva Majoli, točnije ja ga predstavim kao svojevrsnu reinkarnaciju Ive Majoli haha” ispričao nam je kroz smijeh Sandi.




Uvijek volimo čuti dobru zakulisnu priču. Tko zna kakve sve još priče glazbenici kriju…

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.