FOTO: YouTube

Obožavana ex-Yu pjevačica izgubila nevinost s profesorom matematike: ‘Tražila sam oca u njemu’

Autor: G.B.

Vesna Zmijanac je svojevremeno u autobiografiji otkrila mnoge detalje iz svog života, uključujući i to koliko je pila, ali i detalje prvog intimnog iskustva, koje je imala sa svojim profesorom matematike.

Naime, Vesna Zmijanac radno je ostala bez oca, koji se po njenom rođenju vratio u Hrvatsku, ali i bez majke, koja je radila u Austriji.

“Kad sam završila osnovnu školu, otišla sam živjeti kod majke u Beč, ali prije toga sam već ostvarila odnos s nastavnikom matematike. Međutim, kad sam poslije završenog prvog razreda srednje škole došla na praznike u Kraljevo, naša je veza postala zaista ono što se ljubavnom vezom dvoje ljudi i zove, uživali smo jedno u drugom. Sve prepreke su bile uklonjene. Ja mu više nisam bila đak, a iako maloljetna, već tada sam izgledala nešto starije za svoje godine”, napisala je Vesna Zmijanac u svojoj autobiografskoj knjizi “Kad zamirišu jorgovani”.

Foto: Instagram

Nije joj smetala ni razlika u godinama

“Razlika u godinama također nije predstavljala smetnju. Bar ne meni. Trebao mi je netko stariji, netko u kome sam, i ne znajući, zapravo tražila oca. Isprva mi je smetalo to što je to bio moj nastavnik, čovjek koji me je znao doslovno odmalena, koji me je ispitivao i ocjenjivao, ali je blizina učinila svoje, a njegovo pristajanje da veza bude javna (šetali smo držeći se za ruke) u meni je otklonila svaku nelagodu”, napisala je Vesna.

Podsjetimo, iako Vesna nikada nije krila tko je otac njene kćeri Nikolije, velik dio javnosti uopće ne zna tu informaciju. Name, riječ je o čovjeku koji je svojevremeno radio kao šef marketinga RTS-a, a poslije razvoda od Vesne, Vlada se ponovo oženio i u drugom braku dobio još dvoje djece, kćer Teodoru i sina Luku.

OVO SAMO HRVATSKA MOŽE! Poljudom se orio Oliver: VIDEO koji je rasplakao naciju




Vlada Jovanović je čovjek koji se ne voli javno eksponirati, a nije pretjerano sretan ni zbog činjenice što mu se kći, koju je dobio u vezi s Vesnom, želi baviti pjevanjem: “Moj otac je ‘alergičan’ na sve što ima veze sa show-biznisom, još iz perioda kada je bio s mojom mamom. On mi, kao doktor znanosti, savjetuje da se ne bavim pjevanjem”, rekla je svojevremeno Nikolija.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.