Foto: YouTube Screenshot

NOVA SEZONA DONOSI PROMJENE! Legendarna pjevačica zamijenit će Massima u ‘The Voiceu’: Promjene će biti i u voditeljskom timu

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Nedavno je najavljena nova sezona popularnog natjecateljskog showa “The Voice”.  Nakon trogodišnje pauze, na HRT-u kreće uskoro četvrta sezona, a kako prenosi Slobodna Dalmacija, dogodit će se promjene u žiriju.

U prve dvije sezone članovi žirija bili su  Tony Cetinski, Jacques Houdek, Ivan Dečak i Indira Levak. U trećoj su sezoni umjesto Cetinskog, Houdeka i Levak na mjesta mentora zasjeli su Davor Gobac, Massimo Savić i Vanna. Nažalost, Massimova fotelja u showu, s koje je gledateljima i natjecateljima izmamio mnoge osmijehe, ostala je prazno zbog njegovog preranog odlaska.

Njegova će zamjena biti splitska pjevačica Zorica Kondža, koja je odlučila prihvatiti poziv HRT-a i biti mentorica budućim natjecateljima. Kondži ovo nije prvi put u žiriju TV showa – nedavno smo je gledali u showu “Zvijezde pjevaju”.

Foto: Ante Čizmić/CROPIX

Podsjetimo, dosadašnji pobjednici showa su Nina Kraljić, Ruža Janjić i Vinko Ćemeraš, a mnogim drugim pjevačima show je bio odskočna daska u glazbenoj karijeri. Neki od njih su Ana Opačak, Eni Jurišić, Albina Grčić, Filip Rudan, Jure Brkljača, Alen Đuras, Dino Petrić i dr.

Dosadašnji su natjecatelji tijekom sezona izveli nastupe koji se i danas pamte. Posebice je u sjećanju ostao duet Albine i Filipa, čiji je nastup najgledaniji na YouTubeu, a odjeknuo je i u svijetu.




Osim u žiriju promjene će se dogoditi i kod voditelja jer Iva Šulentić očekuje bebu, a šuška se kako bi je na tom mjestu mogla naslijediti nova voditeljska zvijezda HRT-a, mlada Zagrepčanka Antonia Ćosić, koju inače gledamo u “Vijestima iz kulture”.

 




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.