Foto: Instagram

Neugodnost kakva se rijetko doživi: Zsa Zsi na koncertu prišao nepoznati muškarac

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Talentirana pjevačica Zsa Zsa prošlog je vikenda imala čast nastupiti na koncertu ‘Želim život’ zaklade Ana Rukavina. Na društvenim mrežama podijelila je i snimku s nastupa, uz poseban fokus na jedan trenutak.

Naime, u videu se vidi kako je pjevačici na pozornici prišao muškarac i zagrlio je. To samo po sebi možda ne bi bilo neobično – da ona nije bila uvjerena kako je to bio njen prijatelj i kolega, glazbenik Hiljson Mandela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

“Nakon ovih ludih poruka”

“Nakon svih ovih ludih poruka koje dobivam u inbox, dobila sam još luđi upad na live nastupu na trgu za zakladu Ana Rukavina,” započela je pjevačica priču o ovoj anegdoti, te dodala i nekoliko detalja.




“Priča ide ovako: Ja sam mislila da me Hiljson Mandela došao zagrliti usred dueta s Damirom Kedžom, sve dok nisam skužila da nije Hilje, nije ga bilo tako mekano zagrliti,” opisala je Zsa Zsa neočekivan događaj.

Ne gledaju svi ‘The Voice’ i ‘Superstar’: Ovako večeras izgleda glavni zagrebački trg




Najvažnije su ipak donacije

“Sve je ludo al bome ni ja normalna nisam pa sve u svemu ok. Najvažnija stvar je da smo zajedničkim snagama skupili 123 tisuće eura donacija za liječenje onkoloških pacijenata krvotvornim matičnim stanicama iz Registra donatora! Bravo ljudi,” zaključila je.

Pratitelji pjevačice ovu objavu ‘nagradili’ su brojnim reakcijama, kao i nekolicinom komentara. Mnoge je cijela situacija oduševila, kao i reakcija i opis pjevačice na ono što bi većini bilo iznimno neugodno.

Srpski Bruce Lee došao u Supertalent i zabezeknuo Martinu: ‘Malo se bojim za svoju sigurnost’

“Bilo je prilično hladno, pa možda ga je zanimalo koliko je kvalitetan materijal vaše jakne”, “Hahahah, ovo je sve”, “Bome i ti svašta doživiš”, “Ja sam mislio da je to taj koji ti piše poruke”, “Ovo je totalni hit”, neki su od komentara.

Podsjetimo, ranije ove godine pjevačica je progovorila o svojem nedavnom jednogodišnjem povlačenju sa scene. Priznala je kako je do toga došlo jer više nije pronalazila inspiraciju u pjevanju, do čega je vjerojatno dovela njena hipersenzibilnost na “sve što se oko nas događa”.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.