FOTO: Gordan Svilar/Antena Zagreb

Matija Cvek otkrio spol bebe koju čeka sa Zagrepčankom Miriam: Dali mu i dobar savjet

Autor: G.B.

Matija Cvek otkrio je spol bebe koju čeka sa Zagrepčankom Miriam Cikron: “Rekao sam da ću to sve zadržati za sebe, u krugu svoje obitelj, ali ipak ću vam otkriti da nam je nova najdraža boja roza. Ime vam neću reći, mogu samo dodati kako smo se brzo i jednoglasno dogovorili oko toga”, rekao je pjevač u intervjuu za Radio Dalmaciju.

“Ja sam u tome potpuno i ništa više nije važno. Jedva čekam”, dodao je te otkrio i kojeg će se savjeta držati kada njegove cure stignu kući. “Obavezno donesi ženi hranu, bit će stalno gladna. Zapravo je poanta brinuti se o ženi nakon poroda”, rekao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

Dugo se šuškalo da je par u vezi

Podsjetimo, Miriam i Matija centrom su prošetali u ležernom izdanju, no nisu se čak ni držali za ruke. Uz to, Miriam je nosila veliki šal koji je padao preko trbuha pa tako nije bilo prilike vidjeti nazire li se trudnički trbuh.  Pogledajte fotografije OVDJE.




Ranije ove godine na pitanje o vezi s Miriam, pjevač nije htio demantirati šuškanja, no rekao je kako, poučen iskustvom, ne želi više iznositi javno taj dio svog života. Inače, Cvek je ranije bio u vezi s glazbenicom Nikom Turković, no bivši par nije htio javno otkrivati detalje raskida, a više puta su istaknuli u javnosti kako nisu u zavadi.

Matija Cvek o pjesmi koja je poharala eter: ‘Temeljena je na mojoj ljubavnoj priči, ali sam odmah shvatio da je neću pjevati’




Inače, ranije ove godine Matija Cvek je za 7dnevno govorio o svojoj glazbenoj karijeri od samih početaka. Otkrio je tada detalje hita “Trebaš li me”, koji je poharao eter, a koji je snimio u suradnji s Eni Jurišić. Upitan je li očekivao takav uspjeh pjesme, potvrdio nam je i kako je pjesma temeljena na njegovom stvarnom ljubavnom životu.

“Posvuda smo je svirali, dobila je sve nagrade koje je mogla dobiti. Iza te pjesme postoji priča, složio sam je jer mi je bila jako draga i temeljena je na mojoj osobnoj ljubavnoj priči, ali sam je pisao iz ženske perspektive i odmah shvatio da je neću ja pjevati. Sjetio sam se Eni. Ona je bila oduševljena i otpjevala ju je, a ja sam se u jednom trenutku uključio kao drugi glas i zaključio da to stvarno dobro zvuči u dvoglasju. Angažirali smo osječkog producenta Z++ i pjesma je “eksplodirala”. Već svima pomalo ide na uši van. Kad je izvodimo na koncertima, u publici nastaje ludilo”, rekao nam je Matija Cvek.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.