Foto: Instagram

Maja Šuput povukla potez koji topi srca: ‘Da smo skupa napravili nešto pametno’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Pjevačica Maja Šuput ne krije koliko je sretna svojim životom. Na društvenim mrežama često pokazuje djeliće luksuza u kojem uživa sa obitelji, a često posjećuje i razne destinacije o kojima mnogi mogu samo sanjati. Sada se pjevačica pak odlučila pohvaliti jednom humanitarnom gestom.

Naime, u svojim pričama na Instagramu Maja je objavila snimku malo drugačijeg karaktera. Među glavnim akterima je ponovno njen sin Bloom, i to iz posebnog razloga. Pjevačica je otkrila kako će odjeću koju je on prerastao donirati jednom samohranom ocu sa četvero djece.

“Dragi moji, evo natrpala sam jednu ozbiljnu vreću, vjerujte mi ne može se ni dići koliko je puna robe. Nema što nema unutra. Ja sam se odlučila za ono što ste mi vi sugerirali, da poklonim ocu koji je na Korčuli ostao bez supruge sa četvero malodobne djece, od kojih je jedno dvomjesečna beba”, govori Maja u snimci.

Foto: Collage/Instagram

“Bloom je veći, ali bebe rastu kao gljive”

“Moj Bloom je malo veći, ali bebe rastu kao gljive i ova robica će mu za koji dan doći baš kako treba. Zato što je beba u pitanju stavila sam i hrane, malo Majushka kozmetike, posude, igračaka, bit će apsolutno svega. Samo nemam adresu”, dodala je Maja, pokazavši sa strane igračke i dječju formulu.

Jelena Rozga odbrusila kritičarima, nije štedjela riječi: ‘Stvarno sam prošla pakao’

“Pošaljite mi adresu od gospodina s Korčule, da mu ovo sutra od srca pošaljem. I eto, nadam se da smo napravili svi skupa nešto pametno”, zaključila je pjevačica. Ovim potezom još jednom je dokazala zašto je posebno omiljena među fanovima.




Podsjetimo, Maja je prije nekoliko dana podijelila još jednu obiteljsku fotografiju. Na njoj je Nenad Tatarinov uz osmijeh pozirao sa njenom majkom Danicom prilikom ručka u restoranu. Fanovi su tom prilikom istaknuli njihovu nevjerojatnu sličnost, govoreći kako je Maja ljepotu naslijedila od mame.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.