FOTO: YouTube Screenshot

Madonna je kopirala Brenu, a sada Miley Cyrus kopira jednu drugu srpsku pjevačicu

Autor: G.B.

Hit “Flowers” oduševio je glasače Grammyja pa je tako Miley Cyrus na dodjeli istoimene nagrade osvojila prestižnu statuu za snimku godine. Večer je bila posebna i zato što je osvojila prvi Grammy u karijeri i to za najbolju pop solo izvedbu.

Izvedbom je oduševila i publiku na dodjeli, dok spot trenutačno na YouTubeu bilježi 697.805.690 pregleda. Mileyina izvedba pjesme nakon proglašenja i izbor njene retro haljine s kristalićima mnoge je podsjetio na rock zvijezdu Tinu Turner.

No i jednu haljinu koju je srpska pjevačica Ana Nikolić na Beoviziji nosila još davne 2006. godine, kada je nastupala s pjesmom “Romale, romali”.

Presvlačila se čak četiri puta

Podsjetimo, Miley je za dodjelu Grammyja promijenila četiri outfita. Osvojila je čak osam nominacija, a unatoč bogatoj karijeri ovu nagradu zapravo nikada nije osvojila, do sada, pa je jasno zašto su njezina izdanja morala biti zaista upečatljiva.

Najprije se pred fotografima pojavila u metalik mrežastoj haljini Maison Margiela. Zatim se pojavila u ležernom Tom Ford crnom svjetlucavom kombinezonu sa srebrnim detaljima. Nakon toga je haljina zbog koje je uspoređuju s Anom, a na samom kraju kombinezon s dramatičnim pernatim šalom.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)





Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.