Foto: Screenshot/TikTok

Lana Jurčević otvorila dušu o majčinstvu: ‘Možda sam to trebala drugačije’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Novopečena mama i pjevačica Lana Jurčević posljednjih nekoliko mjeseci snalazi se u sasvim novom okruženju. Otkako je u studenom prošle godine rodila kćer, njoj i partneru Filipu Kratofilu životi su se od temelja promijenili. Na društvenim mrežama Lana često dijeli trenutke roditeljstva, što je sada ponovno učinila.

Na svojem Instagram profilu objavila je video sa mezimicom čije ime i dalje nije otkrila. U snimci se sa kćeri uputila u šetnju, a idilični prizori rijetke su ostavili ravnodušnima. U opisu snimke koju možete pogledati OVDJE, Lana je sasvim iskreno opisala kako se snalazi u majčinstvu, te otkrila kako nije sve tako lako kao što se mnogima možda čini.

“3 mjeseca su prošla samo tako. Sjećam se da sam se svaki dan molila da dođe ovaj trenutak, a tako isto se svo vrijeme, otkad je ona došla na ovaj svijet, zahvaljujem Bogu na njoj. Svaki dan. Neću reći da je lako, jer ja sam od onih: “Ja sve hoću i mogu sama” “, započela je pjevačica u poduljem opisu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)




“Trebaju nas u najboljem izdanju”

“Mislila sam da mi ne treba nikakva i ničija pomoć, ali mislim da sam tu možda trebala malo drugačije… Naše bebe nas trebaju u našem najboljem stanju i izdanju. Makar to značilo nekoliko sati sna da uhvatiš, da ne čekaš 10 navečer da pojedeš svoj prvi obrok, jer neke bebe nisu od onih koje samo spavaju i papaju”, nadodala je.

The Voice nije jedini show u kojem smo ga gledali: Svojevremeno rasplakao i Maju Šuput




“Ali zato, malo sna, malo skuhane papice i malo ovakvih divnih šetnji pune i dušu i baterije”, zaključila je Lana, svoju sreću i oduševljenje ne skrivajući. Ova snimka i iskren opis u jednom danu prikupili su preko sedam tisuća reakcija, a ispod nje su se nanizali i brojni komentari Laninih vjernih fanova.

“Da ne pričam, koliko mi je brzo proteklo šest mjeseci koliko on uskoro puni”, “Ma prebrzo nisu više bebice”, “Sretna mama, sretna beba”, “Prihvati pomoć uvijek vjeruj mi, ne moraš sve sama”, “Draga moja Lana, uživajte dok možete”, “Apsolutno, i vama treba malo odmora”, “Neka Bog čuva vas i vašu prekrasnu princezu”, poručili su joj pratitelji.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.