Foto Admir Buljubasic / Cropix

Hanka Paldum je pri porodu doživjela kliničku smrt: Prekrasnu kćer godinama skriva od javnosti

Autor: G.B.

Pjevačica Hanka Paldum na estradi je prisutna već dugi niz godina, ali svoj privatni život, svoju djecu, sina i kćer rijetko pokazuje u javnosti.

Dok je, s jedne strane, njen sin Mirzad često bio raznoraznih krivičnih djela koje je pravio, njena kćer Minela ostala je van fokusa javnosti, potpuno nepoznata.

Hanka je djecu dobila s Muradifom, ljubav iz srednjoškolskih dana. No, prilikom poroda je imala neopisivo velikih problema.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanka Paldum (@hankapaldum_official)
Doživjela kliničku smrt

“Imala sam jako teške porođaje, a na oba sam doživjela kliničku smrt zbog zdravstvenih komplikacija. Teži mi je bio porođaj s Mirzom jer sam tada nekoliko minuta bila mrtva, čega se nerado sjećam. Majčinstvo sam doživljavala kao prirodan slijed stvari u životu i uvijek sam se smatrala prije svega suprugom, a tek onda umjetnicom”, rekla je Hanka jednom prilikom.

Minela se s vremena na vrijeme s majkom pojavi na različitim događajima, a isto tako i pomaže Hanki u poslu. Neki kažu da vanjskim izgledom podsjeća na majku, a pojavila se i u spotu za njenu pjesmu “Nitko kao majka”.

‘HOĆU SE S TOBOM NAPITI’ Poznata pjevačica zabavljala je Stjepana Mesića, a sada progovorila o sramu: ‘Kud me nagovori na to!’
Nakon dugih 13 godina braka, ona i suprug Muradif došli su do sporazumnog rješenja o rastavi braka. Ipak, odlučila je ponovno pokušati te je jedno vrijeme bila u vezi s beogradskim nogometnim trenerom Miladinom Živadinovićem. Zajedno su putovali, on ju je pratio i na koncerte, a nakon toga ju je i zaprosio. Međutim, nije se htjela udati za njega te su ubrzo prekinuli.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.