Foto: Instagram

‘CIJELO VRIJEME SMO JU BODRILI!’ Zagrepčanka otkrila kako je surađivati s Lady Gagom, Dua Lipom, Samom Smithom

Autor: Dnevno.hr F.Š.

Tridesetšestogodišnja Zagrepčanka Petra Hajduk već godinama u Londonu gradi svjetsku karijeru profesionalne plesačice i modela. Njoj se dogodilo ono o čemu mnogi mogu samo sanjati: suradnje i nastupi sa svjetskim zvijezdama poput Cheryl Cole, Lady Gage, Dua Lipe te Sama Smitha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Hajduk (@petrahajduk)

“Svaki put kada radim s tim nekim velikim zvijezdama, to mi je nezaboravno iskustvo. Zanimljivo mi je kako svaka ta zvijezda radi na neki svoj način i ima drugačiji karakter. Npr Lady Gaga dođe na set tako samouvjerena, odradi sve što treba s takvom lakoćom. Uvijek bi se zezala i napravila sjajnu atmosferu. S Cheryl Cole sam nastupala na X Factoru i također je jako profesionalna i simpatična, međutim svaki put kada bi izašla na scenu, baš bi ju oprala nervoza. Zamolila bi nas plesačice da budemo uz nju, da napravimo neku dobru vibru oko nje i da ju hrabrimo. Tako je i bilo, cijelo vrijeme smo ju bodrili” ispričala nam je Petra.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Hajduk (@petrahajduk)




U ples se zaljubila još u vrtiću. Krenula je sa suvremenim plesom i baletom, a kasnije je ušla u svijet jazza i hip-hopa. Osim što pleše, Petra se bavi i modelingom te ističe kako obožava taj posao jer joj pruža nebrojene mogućnosti transformacije. Uz sve to, pojavila se i u nekoliko filmova, a u listopadu prošle godine na Netflix je stigao film “Škola dobra i zla” u kojem se pojavljuje uz Charlize Theron. Trenutno radi na još jednom velikom filmu, no detalje ne smije otkriti.

“Škola dobra i zla se snimala u doba Covida i imala sam puno sreće što smo to uopće mogli snimati s obzirom da je sve bilo zatvoreno. Nisam se imala prilike družiti s ostalim glumcima što mi je naravno žao jer su bila velika imena u igri. Samo bi se ovako pozdravili i vidjeli u prolazu” kaže Petra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Hajduk (@petrahajduk)

Da biste uspjeli u plesnom svijetu Londona, važno je imati agenta koji će vas slati na različite audicije, upravo tako Petra i dolazi do velikih angažmana. Neke od audicija su zatvorene i možete im pristupiti samo ako poznajete ljude, dok na one otvorene može doći tko god želi. Petra kaže da joj je promjena imidža uvelike pomogla u strelovitom uspjehu te da je više angažmana počela dobivati onda kada se ošišala na kratko.

“Imala sam dugu kosu i izgledala sam kao devedeset posto drugih cura. Onda sam odradila jedan posao za frizera koji me skroz ošišao i ofarbao, napravio mi je baš ludu frizuru. Tada sam počela dosta iskakati na audicijama i koreografi su me počeli više primjećivati” kaže Petra.

Jedan od najdražih angažmana joj je onaj u spotu Sama Smitha, a ne sumnjamo da ćemo je imati prilike vidjeti još u mnogim sjajnim stvarima.

Autor:Dnevno.hr F.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.