Foto: Facebook/Biljana Borzan

Biljana Borzan se pohvalila haljinom za 20 eura: Podsjeća na haljine Kolinde Grabar-Kitarović

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Naša zastupnica u europskom parlamentu, Biljana Borzan, možda ne ‘reciklira’ hranu kao Jadrana Kosor, ali je zato na društvenim mrežama otkrila da šiva svoju odjeću.

Borzan je nedavno objavila fotografiju na kojoj je pozirala u laganoj haljini koju je sama sašila.

“Jedna u haljini koja me koštala 20 eura jer sam ju sama sašila”, napisala je ponosno Borzan, a ubrzo su uslijedili komplimenti njenih pratitelja koji su napisali kako haljina nije ”ni previše, ni premalo, taman” te se većina složila da političarka djeluje vrlo elegantno.

Jedna u haljini koja me koštala 20 eura jer sam ju sama sašila 🎀 #diyprojects

Objavljuje Biljana BorzanNedjelja, 10. rujna 2023.

Zanimljivo, kroj haljina Biljane Borzan podsjeća na liniju haljina koje je kreirala dizajnerica Snježana Schillinger, a u kojima se rado pojavljivala bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Čitajte više:

SNJEŽANA MEHUN O PREDSJEDNIČINIM HALJINAMA: ‘Kolinda je moj najbolji model, bila je velika čast vidjeti ju u mojoj haljini s Trumpom’




Inače, Borzan je prije nekoliko dana uz čašu šampanjca proslavila novi europski zakon o osnaživanju potrošača.

 




🥂 WE HAVE A DEAL! 🥂
Noćas, nakon sedam sati pregovora s Vijećem i Komisijom osigurala sam fenomenalan europski zakon o osnaživanju potrošača!!! Kažnjavamo ugrađene kvarove, uvodimo oznaku trajanja uređaja, zabranjujemo niz lažnih tvrdnji na tržištu!!!

Objavljuje Biljana Borzan u Utorak, 19. rujna 2023.

“Noćas, nakon sedam sati pregovora s Europskom komisijom i Europskim vijećem, osigurala sam fenomenalan europski zakon o osnaživanju potrošača!” napisala je Borzan uz snimku i poručila:

“Kažnjavamo ugrađene kvarove, uvodimo oznaku trajanja uređaja, zabranjujemo niz lažnih tvrdnji na tržištu!”

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.