Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Antonija Šola pokazala partnera i iznenadila priznanjem: ‘Minea mi je ukrala dečka’

Autor: I.D.

Pjevačica Antonija Šola je snimljena u trenucima romantičnog druženja s partnerom Mariom Regeljom na Instagramu, fotografije je podijelila s fanovima. Naime, ova glazbenica je nedavno oduševila gledatelje u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” svojim izvedbama kao Minea te se sada pohvalila svojom transformacijom.

Šola je nosila istu odjeću kao u emisiji, poigrala s partnerom u studiju, što je dodatno začinila šaljivim opisom ispod slike. „O, sugar, honey, dečko moj. Minea mi ukrala dečka”, poručila je Šola pa dodala kako su te dvije fotografije s Mariom prije i poslije njezine transformacije.

U komentarima su se nizale pohvale pratitelja. “Prekrasni ste obadvoje”, “Baš ste lijep par”, “Najljepši par”, pisali su pratitelji. Podsjetimo, Antonia i frontmen benda Ljubavnici u vezi su javno od ljeta 2021. godine, ali se zbog fotografija na društvenim mrežama moglo naslutiti i ranije da su zajedno. Prije veze bili su dugo poznanici i suradnici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aɴᴛᴏɴɪᴊᴀ Šᴏʟᴀ (@antonija_sola)




‘Nemamo mi što skrivati’

Par je najavio i svoje vjenčanje o kojem je Šola govorila u gostovanju na Happy FM-u. “Mi smo se dogovorili za vjenčanje u Las Vegasu, pošto sam ja fan Elvisa, planiramo Vegas. Problem nam je i što ja imam strah od letenja, ali neki tulum definitivno radimo”, kazala je.

Antonija Šola nedavno je za Story otkrila detalje vjenčanja s deset godina mlađim partnerom Mariom. “A mislim, nemamo mi što skrivati. Već živimo na takav način da smo odani jedno drugom, ali smo intuitivni dosta. Čekamo da nas ponese pa kad nas ponese, nećemo ništa skrivati”, podijelila je pjevačica.

“Kad sam bila mlađa, naravno da sam maštala o vjenčanju. Onda sam jako puno vjenčanica probala, nosila i evo danas sam na sajam vjenčanja došla u bijelom odijelu, malo nešto drugačije”, izjavila je zvijezda poznate serije ‘Zabranjena ljubav’. Poručila je i kako nije za neke velike tradicionalne proslave.




Natankali joj auto, ponudili deset eura za kavu, ali tu nije bio kraj: Ivana Paradžiković u nevjerojatnom spletu okolnosti

“Antonija je najbolja u svemu. Pažljiva, nježna, dobra i kad sve to zbrojiš dobiješ jedan predivan paket”, rekao je jednom prilikom za In Magazin Mario o novoj djevojci Antoniji, koja je za njegov bend napisala pjesmu “Netko kao ti”.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.