Foto: Screenshot/TikTok

Rezervirala sobu ‘s pogledom’ pa ostala zapanjena: ‘Ovo je teška prevara’

Autor: F.F

Mnogi su barem jednom u životu otišli na godišnji odmor pa ostali razočarani. Rezervirali ste hotel, sobu, apartman ili nešto slično, ali kada ste tamo stigli, shvatili ste kako fotografije nisu jednake kao i stvarnost. Jedna Argentinka se poprilično razljutila nakon što je platila puno novca za sobu s “pogledom na more” u Italiji, samo da bi otkrila da je bila potpuno prevarena.

Clarisa Murgia podijelila je svoje iskustvo na TikToku, gdje je video postao viralan s više od 3,1 milijun pregleda. Platila je dodatni novac za “pogled na more” koji je vidjela na internetu, samo kako bi saznala da je bila prevarena. Argentinka nije otkrila o kojem mjestu se radi, samo je istaknula kako je u Italiji.

Oglas za noćenje s doručkom obećavao je luksuzni odmor, ali kada je stigla u Italiju, shvatila je da je “pogled na more” bio samo slika na zgradi nasuprot njezine sobe.

@clarisamurgia Espectativa vs realidad 😂 #italia #parati #italy #paratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii #beach #playa #spiaggia #mare #vacanza #estate ♬ Risa Exagerada – Kosovo inefi

Očekivanje protiv stvarnosti

Video nazvan “očekivanje protiv stvarnosti” pokazuje razočaravajući prizor influencerice i njezinih prijatelja kako gledaju s balkona. Kamera je otkrila da je slika mora zapravo samo plakat na zgradi nasuprot.

Murgia je izjavila da je to najveća prevara s kojom se susrela, a komentatori su bili zabavljeni njenim iskustvom. Mnogi su joj pružili podršku, dok su drugi priznali da su se i sami nekad osjećali prevareno od strane oglasa za odmor.

Srbi masovno krenuli na Jadran: ‘Pa ljudi, tamo kuhar zaradi i 3000 eura, u Srbiji to možeš sanjati’




“Ajde, barem možeš uživati u pogledu, neovisno je li dan ili noć”, “Pa ovo je teška prevara”, “Ljudi će svašta napraviti kako bi iznajmili apartman”, “Moram priznati da su to dobro osmislili”, samo su neki od komentara ispod videa.

Ovo nije prvi put da je netko doživio razočaranje tijekom godišnjeg odmora zbog lažnog oglašavanja. Prošlog ljeta, jedan američki profesor je otkrio da je “spavaća soba” u njihovom Airbnb smještaju zapravo bila kombinacija sobe i kupaonice.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.