Screenshot: Youtube

Ukrala automobil na probnoj vožnji, izazvala kaos i silne nesreće, a onda neočekivani rasplet

Autor: K.I.

Videosnimka lude potjere dolaze iz Amerike gdje je 27-godišnja žena ukrala Hondu Civic iz jednog auto-salona u blizini Miamija, a potom kroz gusti promet pokušala pobjeći od policije koja ju je jurila.

Sve je krenulo tako što je izvjesna Melina Logan uzela novi Honda Civic na probnu vožnju. Rekli bismo uobičajena praksa, ali ona automobil nije vratila. Iz auto-salona obavijestili su policiju koja je brzo identificirala vozilo i dala se u potjeru.

Na internetu je tako osvanula video snimka policijske potjere. Na videu se vidi kako se Logan sudarila s nekoliko vozila, a sudar je doživio i policajac koji je bio u potjeri i to s drugim policijskim vozilom i jednim civilnim pick-upom.

Neočekivani rasplet

Logan se tijekom potjere neko vrijeme uspješno probijala kroz gužvu i tom prilikom udarila je u još najmanje pet drugih vozila. Sve je završilo kada je Honda Civici udarila u stražnji dio kamiona, pa se tako Logan morala zaustaviti uz rub autoceste.

A kada bi čovjek pomislio da je tu priči kraj, tek tada je uslijedio neočekivani rasplet. Naime, Logan je pobjegla od policajca, popela se na ogradu mosta i skočila u jezero. Ipak, bijeg u stilu popularne video-igrice GTA nije po nju imao sretan završetak.

Iz policijskog helikoptera uočili su Logan i priveli ju, te je ubrzo uhićena. Sada se mora suočiti s optužbama za tešku krađu i napad na policajce, a vjeruje se da će zbog prouzročenog kaosa optužnica biti i dodatno proširena.




Susjedi se ne prestaju čuditi bizarnom ‘parkiranju’: ‘Gospodine, ne smijete tamo ostaviti auto’




Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.