Foto: Screenshot/Instagram

Susjedi se ne prestaju čuditi bizarnom ‘parkiranju’: ‘Gospodine, ne smijete tamo ostaviti auto’

Autor: F.F

Situacija s parkingom diljem Hrvatske nije nimalo laka. Gotovo u svakom gradu kronično nedostaje parkirnih mjesta pa često znamo svjedočiti poprilično bizarnim načinima parkiranja, kao i pomalo suludim mjestima za ostavljanje svog vozila. Upravo jedna takva fotografija dolazi nam iz susjedstva, točnije Srbije.

Poprilično nesvakidašnja nesreća dogodila se u mjestu Svilajncu na Despotovačkoj cesti. Fotografija koja je zaludjela društvene mreže objavljena je na profilu 192_rs.

Nesreća se dogodila na dionici gdje se izvode radovi, a može se vidjeti kako je automobil ostao stajati na betonskoj armaturi, s većim dijelom vozila u zraku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)




Dobro mjesto

Navodno su radovi loše obilježeni, ako je vjerovati nekim od komentara: “Čovjek nije uopće kriv. Jučer sam tamo prolazio, užasna signalizacija na maksimalno”, komentirao je netko.

Naravno, bilo je i onih koji su se pošteno našalili na račun nesretnika i njegovog “parkiranja”.

Savjeti za uklanjanje mrlja u autu: Neke stvari treba obavezno izbjegavati, pazite na mrlje od kave




“Gospodine, ne smijete tu parkirati”, “Čuj ovoga, igra GTA VI u pravom životu”, “Ovo je umjetnost”, “Brat je htio igrati GTA u živo”, šalili su se ljudi ispod objave.

Nije poznato što se dogodilo s vozačem i kako je uopće tamo dospio

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.