Foto:youtubescreenshot

Izgubio kontrolu nad moćnom jurilicom i doživio fatalnu sudbinu

Autor: Dnevno GIŠ

Sportski automobili nisu za svakog vozača, konji koji proizvode jurilice jako je teško obuzdati ako ste tek sjeli za upravljač takvog vozila, a nažalost ponekad niti vrhunska tehnologija ne može spasiti neopreznog i neiskusnog vozača.

Nesreća s fatalnim ishodom za 42-godišnjeg vozača, koja se dogodila 13. veljače sjeverno od američkog grada Hustona, podsjetnik je kako je lako izgubiti nadzor nad sportskim automobilom.

Detalja o nesreći nema previše, a vozač je navodno vozio prema jugu velikom brzinom u blizini Shenandoaha, sjevernog predgrađa Houstona, kada je izgubio nadzor nad svojim Maseratijem MC20.

Prepolovio auto

Kako se navodi, vozač je iz do sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu pri brzini blizu 16o na sat, automobil je klizio preko pet traka autoceste prije nego što je ušao u travnati dio između I-45 i servisne ceste, gdje se zaustavio na stablu.

Od siline udarca Maserati se prepolovio, a nesretni 42-godišnjak je izgubio život, a snimka s mjesta nesreće zaziva jezu, a i hitne službe na terenu kao da nisu mogle vjerovati silini udarca.




Maserati MC20 na satu je imao tek 2.335 prijeđenih milja, što pokazuje kako je nesretni pokojnik tek nabavio snažnu jurilicu, u kojoj je doživio prerani kraj.

Teška prometna u tunelu kod Rijeke: Ima mrtvih, auti uništeni do neprepoznatljivosti




 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.