Važna pobjeda: Zadar srušio blijedi Hajduk u Stanovima

Autor: I.K./Hina

Zadar je i dalje zadnji, ali s istim brojem bodova (30) kao Osijek, dok je Hajduk treći s 43 boda.

U dvoboju 32. kola Prve HNL u Zadru su nogometaši Zadra pobijedili Hajduk s 2-0 (1-0), te Zadrani i dalje ostaju u igri za očuvanje prvoligaškog statusa.

Zadrani su do prve pobjede nad Hajdukom nakon srpnja 2011. godine došli pogocima Frane Ikića u 16. minuti i Ivana Krstanovića u sudačkoj nadoknadi. Ikić je iz blizine postigao zgoditak u 16. minuti nakon što je neobjašnjivo ostao nečuvan, a nakon prodora Pešića u 92. minuti Krstanović je postavio konačnih 2-0.

Hajduk je ponovno pružio blijedu igru, a najbolje prigode promašio je Maglica, jednom kad se našao sam ispred vratara u petercu, a drugi put kad je umjesto pucanja, pokušao tražiti Milevskog na drugoj stativi, pa dodao obrambenom igraču loptu u noge.

Zadar je i dalje zadnji, ali s istim brojem bodova (30) kao Osijek, dok je Hajduk treći s 43 boda, s time da četvrtoplasirana Lokomotiva ima utkamicu manje. Sutra dočekuje Istru.

Autor:I.K./Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.