Facebook

Ceca koja je s puškom u ruci marširala porušenim Vukovarom na proljeće nastupa u Zagrebu?

Autor: I. Horvatić

Jedan hrvatski biznismen spreman je dati pozamašnu svotu za Cecin nastup, a ako pjevačica pristane, koncert bi se mogao održati već na proljeće.

Iako godinama tvrdi kako neće doći u Lijepu Našu Svetlana Ražnatović, najpoznatija kao Ceca možda će održati koncert u Zagrebu! Čuti Svetlanu Cecu Ražnatović, odnosno njezine pjesme u Hrvatskoj nije ništa neobično. No, znaju li mlađe generacije što slušajući nju i zdušno pjevajući njezine pjesme pogađaju u srce sve žrtve Domovinskog rata?

Kako pišu srpski mediji ove bi godine navodno Ceca ipak mogla nastupiti u hrvatskoj metropoli, iako se godinama klela da neće. Srpski Alo piše kako je Arkanovoj supruzi ponuđeno 200.00 eura za koncert koji bi bio održan pod najstrožim mjerama osiguranja.

Jedan hrvatski biznismen spreman je dati pozamašnu svotu za Cecin nastup, a ako pjevačica pristane, koncert bi se mogao održati već na proljeće.

Podsjetimo, Ceca je žena jednog od najvećih zločinaca tijekom Domovinskog rata, Arkana, i osoba koja je s puškom u ruci 18.11.”marširala” porušenim Vukovarom u četničkoj odori s masom pijanih četnika. Iako je bio zločinac, mafijaš, Ceca je uvijek stajala na njegovoj strani. Na traženje isprike za ratne zločine Arkana u BiH i Hrvatskoj odgovorila je: “Moj pokojni muž nije  zločinac. Arkan je čovjek kojeg sam istinski voljela, divan, nježan, nikakav zao čovjek. On se borio za očuvanje srpstva i Jugoslavije; za srbijanski narod je heroj”.

Iako će mnogi reći kako glazba nema veze s ratom i politikom… Imaju pjevači. Posebno Ceca. A što Ceca misli o mladim Hrvatima koji slušaju njezinu glazbu? Jednom prilikom dala vam je do znanja: “Da sam znala da će hrvatska deca ovako da slušaju moje hitove nebi nikad ni počela da pevam”.

 

 




Autor:I. Horvatić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.