ŽELITE DUGU, BUJNU I ZANOSNU KOSU? Donosimo popis šest odličnih šampona koji ubrzavaju rast i potiču obnovu kose

Autor: Matea Sušac

Sjajna, snažna i zdrava kosa zasigurno je jedan od glavnih aduta svake žene. No, održavanje savršene frizure nije lak posao. Kako bi se zadržala punoća i sjaj, kao i zdravi vrhovi, vrlo je važno voditi pravilnu brigu o kosi i njegovati ju odgovarajućim proizvodima, po mogućnosti na biljnoj bazi.

Iako mnoge žene sanjaju o bujnoj dugoj kosi, ponekad je to nemoguća misija zbog tipa kose.

I dok se nekim pripadnicama ljepšeg spola kosa pretjerano masti, neki imaju problema sa suhom kosom. Baš iz tog razloga je važno koristiti one proizvode koji će odgovarati točno određenom tipu kose, pa valja pripaziti na sadržaj na poleđini bočice, koji uvelike utječe na odabir idealnog šampona.

Osim toga, mnoge žene imaju problema s opadanjem kose, pogotovo tijekom jeseni, što može biti prilično frustrirajuće ukoliko se ne pronađe rješenje. No, ako izuzmemo teže slučajeve opadanja kose, postoje praktični načini za ubrzanje rasta kose.

Od tjemena do korijena

Za vas smo izdvojili  šampone koji će potaknuti obnovu i rast kose, po prihvatljivoj cijeni:

Aromatica, šampon za jačanje i rast kose, 65 kn, Muller

Gloria, šampon za rast kose, 74.90 kn, dm




SebaMed, šampon protiv gubitka kose, 39 kn, Bipa

Ziaja Med Hair Care, šampon protiv opadanja kose, 30 kn, dm

Kérastase Résistance Bain, šampon za rast kose i jačanje korijena, 170 kn, Muller




Klorane Kinin, šampon za jačanje kose, 75 kn, dm

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.