VELIKA PRIJEVARA: Tvorac ADHD-a na samrti priznao: Tu bolest sam izmislio u suradnji s farmaceutima!

Autor: Z. K.

Liječite li svoje dijete od ADHD-a ? Prestanite odmah! To je izmišljena bolest, a liječenje nosi teške posljedice - djecu ovisnike!

Da je još uvijek živ, kreator bolesti ADHD upozoravao bi roditelje na lažljivu i prevarantsku igru psihijatrije i farmaceutske industrije. No, iako više nije živ na smrtnoj postelji, psihijatar i čovjek koji je izmislio ADHD, Leon Eisenberg, priznao je da je ADHD potpuno izmišljena bolest, koju je kao “pionir” ADHD-a osmislio za farmaceutsku industriju. To bi otprilike značilo da se od milijuna djece u ovom trenutku rade ovisnici o farmaceutskim drogama, ali i o neuspjesima i to za cijeli život. U pitanju je strašna prevara na koju nitko ne reagira.

Voditelj radijskog američkog programa “Sinovi slobode” Bradley Dean” objašnjava: ADHD je teorija koji je osmislio Eisenberg. Iako je priznao da je bolest izmišljena nitko nije reagirao, a nikada niti jedan drugi liječnik nije znanstveno dokazao da ADHD postoji. Unatoč tom priznanju planovi se nastavljaju, i računi farmaceutske industrije neumoljivo se pune svaki dan. A što to tek radi zdravoj djeci? Oni se kljukaju teškim drogama od svoje najranije dobi. Piju otrove poput Ritalina (metilfenidat) i Adarella (amfetamin), a koji izazivaju veliku ovisnost. To je najobičnije smeće, droga, a ne lijek. Oni stvaraju ovisnike od djece. U pitanju je prijevara”.

“ADHD je prevara s kojom je jasno da se djeca u ovom trenutku stvaraju ovisnicima o drogama, što je zaista strašno” rekao je dr. Edward C. Hamlyn, osnivač i član Kraljevskog koledža, liječnika opće prakse.

Naravno, uz patologiziranje i preuveličavanje određenih simptoma cilj je naravno omogućiti farmaceutskoj industriji veliki profit. Prema podacima Udruženja građana za ljudska prava u SAD-u trenutno je na teškim lijekovima protiv ADHD-a čak 20 milijuna maloljetne djece samo u SAD-u. Isto toliko ima i u ostalim dijelovima zapadnog svijeta pa slobodno možemo reći da je oko 50 milijuna djece u ovom trenutku ovisno o drogama farmaceutske industrije za cijeli život iako za to nije bilo nikakve potrebe. Skidanje s ovih lijekova može potrajati mjesecima ili pak godinama, a djeca se skidaju nekim drugim jednako skupim i jednako otrovnim te opasnim lijekovima pa je profit zajamčen bez obzira na sve.

Broj zdrave djece koja su navodno oboljela povećava se svaki dan, a mnogi tu pojavu nazivaju kugom zapadnog svijeta. A gdje su tek nuspojave ovoga lijeka? Ili pak psihički problemi s kojima se ta djeca bespotrebno susreću unutar sustava, jer ih se sustavno uvjerava da su bolesna, i neuspješna iako su prije primanja ljekova bila potpuno zdrava, možda malo živahnija od prosjeka no bez ljekova koji zapravo uništavaju dječju sposobnost i misli i pokreta, ta djeca živjela bi sasvim normalan i zdrav život.

Ne zaboravite, mega farmaceutske korporacije mogu zaraditi samo na dva načina: da izmisle nove lijekove ili pak da izmisle nove bolesti koje će onda liječiti novo izmišljenim lijekovima. To je zaključio dr. Jay Parkinson u knjizi “Industrija koja izmišlja i liječi bolesti”.

U posljednjem desetljaću farmaceutske korporacije osmisle i do 10 do 15 potpuno novih lijekova u godini dana. Bolest ADHD ne postoji, ali postoji zatupljenost sustava koji nije spreman prepoznati individuu u društvu, zbog čega je ta bolest dobila dobru rupicu za provlačenje u masama. Sustav je dizajniran na principu robova, svi su isti, svi isto razmišljaju, i nitko ne smije odskakati od neke također neutemeljene normalnosti.




Čim se pojavi dijete koje po nečemu odskače od većine druge djece tj., ako je dijete posvećeno svojoj individui to dijete stavljaju na lijekove i proglašavaju ga bolesnim.To je jedan od najvećih problema današnjice i činjenica na kojoj se mogu graditi i izmišljati nove bolesti za farmaceutsku industriju.

To svakako vrijedi i za Jacoba Barnetta, 14-godišnjeg autističnog dječaka genija za kojega su liječnici u startu rekli kako nikada neće ni čitati ni pisati, pogotovo ako ga ne podvrgnu teškim drogama. Danas, Jacob radi na magistarskom radu u kvantnoj fizici dok njegovi vršnjaci sjede u školskim klupama. I to samo zato što roditelji nisu prihvatili da je njihov sin bolestan, nego jednostavno malo drugačiji od vršnjaka. Psihijatrijska farmaceutska industrija troši milijarde dolara kako bi uvjerili i psihijatre i političare u poremećaje koji se uopće ne moraju liječiti drogama poput bipolarnog poremećaja, depresije i poremećaja povezanih s hiperaktivnošću poput ADHD-a. Za ove bolesti ne postoje znanstvena istraživanja koja ih neupitno potvrđuju, a ipak se “liječe”. Problem je tu malo dublji.

Stavite dijete na psihofarmake sa šest godina i to dijete bit će ovisnik o njima cijelog života. ADHD je namjerno osmišljen kao dječja bolest jer tako djeca postaju ovisna o legalnim drogama na samom početku života, a što ih doživotno veže za otrove i laži ove nehumane industrije.




Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.