Gulliver Image

Trik za čišćenje zidova koji štedi vrijeme i novac: Dom će vam biti kao nov

Autor: B. D.

Zidovi su praktički najuočljiviji dio našeg doma, međutim u prosijeku ih čistimo puno rjeđe nego uporabne površine kao što su kuhinjske plohe ili stol u dnevnom boravku.

Bez obzira koje su boje, zidovi će nakon nekog vremena bez čišćenja malo posiviti, a ako se u kući često puši mogu poprimiti i žućkasti ton. Ako to primijetite nemojte se odmah odlučiti za prebojavanje zidova, možete ih jednostavno očistiti.

U posudi pomiješajte vodu, sodu bikarbonu i puno sredstva za dezinfekciju. Namočite u tekućinu valjak za bojenje zidova i njime je premažite po cijeloj površini. To ponavljajte dok se prljavština ne ukloni.

@tanyahomeinspo A hack you wish you’d known😳 #homehacks #cleaninghacks #tanyahomeinspo #cleanwithme #ukcleaning #cleantokuk #cleaningtips #hometips

Trik uklanja i šarotine

Ako primijenite ovu metodu zidovi će izgledati kao da su svježe obojeni, a odlično će i mirisati. Također ova metoda skida i šarotine od bojica i flomastera koja na zidovima mogu napraviti djeca.

Za ovu namirnicu tvrde da je korisnija od sode i octa: Ima je gotovo svaka kuhinja




Što više njegujete svoj dom i brinete se da izgleda čisto i uredno, to ćete sretniji biti u vlastitom prostoru. Trikovi poput ovog štede vaše vrijeme i novac.




Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.