Ilustracija / Pexels

Ruska znanstvenica ima recept za podizanje energije: Očistite organizam od toksina ovim čudesnim brašnom!

Autor: Zlatko Govedić

Ako osjećate manjak energije te ste često umorni i depresivni, možete pokušati s čišćenjem organizma od toksina i patogenih mikroorganizama.

Uzmite integralno heljdino brašno od oguljena zrnja, sa što svježijim datumom proizvodnje. Svaka tri sata sata stavite u usta po pola čajne žličice tog brašna, koje ćete lako progutati s nekoliko gutljaja vode. I tako radite danima, tjednima i mjesecima, sve dok osjećate potrebu za dodatnim količinama energije.

Ako barem osam puta dnevno tako uzimate heljdu, ubrzo ćete nakon svakog uzimanja primijetiti novi priljev energije i bolje ćete se osjećati.

U naročito teškim slučajevima, ako ste veoma slabi, uzimajte heljdu prva tri dana na svaka dva do tri sata – i preko noći. Nakon tri dana i tri noći uzimajte je nadalje svaka dva do tri sata u periodu od jutarnjeg buđenja do odlaska na spavanje uvečer, ali ne i tijekom noći.

Umjesto pola žličice brašna možete uzimati po dva do tri zrna heljde.

Navedeni recept potječe iz knjige ruske akademikinje Ljudmile G. Pučko “Multidimenzionalna medicina”.




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.