Ilustracija, foto:pixabay

RECEPT ZA ČUDOTVORNI SIRUP: Samo dvije žlice dnevno ubrzati će funkcije mozga, rezultati su zapanjujući!

Autor: Dnevno

“Tjedan mozga” međunarodna je znanstveno-obrazovno-promidžbena kampanja pokrenuta s ciljem upoznavanja šire javnosti sa značajem istraživanja mozga u 21. stoljeću, a održava se od 15. do 21. ožujka na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku.

Ove godine glavne teme su Neurotropni virusi – prevencija i učinci na mozak te san i spavanje. Organizirat će se niz radionica za osnovne i srednje škole, a u rektoratu Sveučilišta od 15. do 17. ožujka će se održati predavanja za zainteresirane studente i javnost. 18. i 19. ožujka održat će se stručni skup na kojem će profesionalni predavači održati predavanja za nastavnike u učitelje.

U duhu manifestacije, donosimo vam recept za sirup koji ubrzava funkcije mozga, poboljšava pamćenje, sluh i vid.

Osim što je dobar za otklanjanje masnih naslaga i vode u vašem tijelu, te je izrazito efikasan u kombinaciji s kardio vježbama, a poboljšava funkcije mozga.

Glavni sastojak je svježi hren, bogat vitaminom C, kalcijem, vitaminom B1 i B6, gvožđem, vitaminom B2, magnezijem i fosforom.

Hren čisti i ubrzava metabolizam, smanjuje umor i istovremeno stimulira razvoj dobrih bakterija u trbuhu.

Sastojci koji su vam potrebni za pripremu sirupa:




– 125 grama hrena
– 4 limuna
– 3 žlice meda
– 2 žličice cimeta
– 1 komad đumbira (2 cm)

Način pripreme:

Pomiješati hren i đumbir u blenderu. Iscijediti sok od limuna i dodati ga u blender. Miješati 2-3 minuta. Dodati 3 žlice meda i 2 žličice cimeta i miješajte ponovo dok ne dobijete sirup. Čuvajte sirup u tegli.




Kako ga koristiti?

Uzmite 1 žlicu, 2 puta dnevno prije obroka ili prije kardio treninga. Trajat će vam 3 tjedna, a zatim napravite pauzu od nekoliko dana. Nećete zažaliti, rezultati su zapanjujući!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.