Pexels

MUČI VAS GLAVOBOLJA? Ova jednostavna masaža učinit će čudo u kratkom roku!

Autor: Zlatko Govedić

Glavobolja je neugodan bolni osjećaj koji se javlja u različitom intenzitetu – od blage i tiskajuće boli do sijevajuće, kidajuće i probadajuće boli na licu, tjemenu, potiljku ili vratu. Gdje god se javila i kakav god je njezin karakter, otežava život onome koji ju proživljava sprječavajući ga da koncentrirano i zadovoljno provodi svoje životne aktivnosti.

Ako ste umorni, boli vas glava, neraspoloženi ste, stalno ste pod stresom i apsolutno nemate energije – probajte provesti ovu jednostavnu proceduru. Masirajte točku iznad korijena nosa 45 sekundi povlačeći prstom gore-dolje.

Tom biste masažom mogli značajno ublažiti glavobolju.

Naime, neke zone glave posebno su osjetljive na dodir. Jedna od njih je malo udubljenje između obrva. Zatvorite oči i duboko dišite. Pokušajte se opustiti i utihnuti misli.

Lagano stisnite udubljenje prstom koji vam najviše odgovara i nježno masirajte. Nemojte previše pritiskati, lagana masaža je dovoljna.

Ovu točku možete masirati kad god poželite.




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.