Pinterest

IDEALNO ZA HLADNIJE DANE! Napitak koji će potaknuti mršavljenje i spriječiti vraćanje neželjenih kilograma

Autor: Zlatko Govedić

Za hladnijih dana kada treba malo više povesti računa o imunitetu, idealan je napitak topla voda s limunom koja će učiniti čuda za vaš organizam, ali i ubrzati metabolizam što će dugoročno rezultirati i vitkom linijom, bez viška masti.

Ako svako jutro prije doručka iscijedite u čašu jedan limun, pomiješate s toplom vodom i popijete, ne samo da ćete potaknuti tijelo na mršavljenje, nego ćete i očistiti jetru i organizam od nagomilanih toksina.

Topla voda i limun dobitna su kombinacija za ubrzavanje metabolizma i probavnog sustava, što povoljno utječe na zdravo mršavljenje od kojeg vam se neće vraćati neželjeni kilogrami.

Ovaj prirodni napitak možete piti i tijekom dana, ali se najviše preporučuje ujutro, na prazan želudac. Napitak treba da pijete gutljaj po gutljaj, a pola sata nakon toga možete doručkovati.

Limun sadrži visoke količine vitamina C zbog čega ima nevjerojatno pozitivan utjecaj na poboljšanje imunosnog sustava.

Limun također pospješuje pročišćavanje krvi, a smatra se kako pomaže i kod različitih oboljenja krvožilnog sustava.




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.