flickr

RIJEČI DONALDA TRUMPA KOJE ‘IZLUĐUJU’ SVIJET ‘Podižimo pogled Božjoj slavi!’

Autor: Vjera

Nikad ne zaboravlja na Gospodina

Američki predsjednik Donald Trump tradicionalno je pred oba doma Kongresa održao govor o stanju nacije u kojem se dotaknuo svega što zanima američku naciju, ekonomije, politike, ratova, gospodarstva, prijatelja i neprijatelja ali i opet – našeg Gospodina Boga.

Brojni su mediji prenijeli Trumpov govor gotovo u cijelosti, citirajući njegove poruke ali rijetko koji medij je citirao one riječi koje daju slavu Bogu, a što Trumpa čini drugačijim u odnosu na mnoge ‘kršćanske’ političare današnjice koji rijetko ili nikako svjedoče.

Zbog toga je jasno da ove riječi izluđuju pojedince jer Trump u svojim govorima, baš nikad ne zaboravlja proslaviti Boga.

‘Moja administracija brani vjerske slobode, a to uključuje i ustavno pravo na molitvu u javnim školama. U Americi ne kažnjavamo molitvu. Ne skidamo križeve. Ne branimo vjerske simbole. Ne stavljamo propovjednicima i pastorima brnjice na usta. U Americi slavimo vjeru. Cijenimo religiju. Uzdižemo naš glas u molitvi i podižemo pogled k Božjoj slavi!’ – rekao je Trump i tako se suptilno odmaknuo od razaranja kršćanske kulture i tradicije koja godinama hara zapadom uništavajući sve kristoliko pred sobom, a sve pod izgovorom ‘mira, sigurnosti, zajedništva i tolerancije’, iako se upravo na tako suzbija sloboda i pravo svakog čovjeka – na Boga, u svim segmentima postojanja.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.