Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Ma je li moguće? Kolinda opet ‘magijom’ do pobjede! Evo što je ovaj puta naumila!

Autor: Vjera

Bilo bi potpuno nevažno da nije tužno i opasno!

Dugo je Hrvatska čekala službenu kandidaturu aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koja je iz samo sebi znanih razloga kandidaturu odgađala, da bi je objavila na datum 2. 10. 2019. u 12 sati.

Je li to slučajno?

Zbroj ovih brojeva daje nam rezultat 3,3,3, odnosno niz koji je u masonskoj, takozvanoj svetoj geometriji i tajnom znanju o brojevima iznimno važan, toliko važan da je Nikola Tesla rekao da onaj tko poznaje dubinu i magiju brojeva 3,6 9. (svi su sazdani u datumu kojeg je izabrala Kolinda) u ruci drži ključeve cijelog svemira.

Upravo je Nikla Tesla bio opsjednut brojem tri i njegovom kombinacijom za koju je još tvrdio da dovodi do dubokog prosvjetljenja. Tesla je tvrdio da su ti brojevi iznimno važni, a čak je izračunao čvorišne točke oko planeta povezane s brojevima 3, 6 i 9 koji su uvijek iznad bilo kojeg matematičkog obrasca, mistični, tajni i duboko simbolični.

No, zašto ovo spominjemo? Naime, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović predstavljena kao uzdanica hrvatske desnice, Hrvatica i katolkinja i sama je priznala kako joj numerologija nije strana, a u noći izbora u izbornom stožeru snimljena je kako numerološkim nabrajanjem očekuje veličanstvene rezultate. Naime, da Grabar Kitarović ni astrologija, koja ide ruku pod ruku s numerologijom nije strana,  obznanila je njezina duhovna savjetnica koja ju je, kako je i sama rekla medijima, savjetovala tijekom cijele njezine karijere, a riječ je o astrologinji Anđelki Subašić.

Podsjetimo, na prošlim je izborima Kolinda Grabar Kitarović svoj program predstavljala 11. 11. u 11. sati koji osim zastrašujuće simbolike broja 11 u sebi također ima kombinaciju broja 3 i 6, pa je, u najmanju ruku znakovito da i ovog puta predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ide istim smjerom, vjerom u brojeve, a ne u Boga,  do pobjede.

Sve bi ovo bilo nevažno da nije tužno na što se svelo ‘katoličanstvo’ hrvatskih političara koji tako opasno, pod krinkom vjere, promoviraju magiju, new age i praznovjerje i ovako duhovno slomljenom hrvatskom narodu!




Podsjetimo i kako se nedavno zaigrala (čitaj) otkrila:

KOJI BOG PREDSJEDNICE? Kolinda opet sablaznila vjernike ali i dovela ih u opasnost!




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.