fbpx
foto: Peakpx

Tri upozorenja Gospe iz Međugorja: Evo što bi trebali znati o svojim očima

Autor: Vjera

Oči su nam dane da vidimo, a ne da ih zatvaramo

U Gospinoj poruci iz Međugorja stoji: “Ne zatvarajte oči pred upozorenjima koja vam iz ljubavi šalje Nebeski Otac. Ne dopustite da đavao upravlja vašim očima.”

Gospa nas ustrajno traži da gledamo svoju braću i sestre i da u njima vidimo Isusa i svetost, ali ponekad nas upozorava da đavao želi naše oči za sebe.

U ukazanju s Mirjanom 2. rujna 2008. rekla je: “Draga djeco,


Pogledaj u oči svoga brata i vidi Isusa, moga Sina. Vidiš li radost, raduj se s njim. Ako ima boli u očima brata, svojom nježnošću i dobrotom odagnaj je, jer bez ljubavi si izgubljen. Samo je ljubav djelotvorna; čini čuda. Ljubav će vam dati jedinstvo u mome Sinu i pobjedu mog srca. Stoga, djeco moja, ljubite.”

Dana 2. studenoga 2006. Gospa je posebno otkrila da našim očima često upravljaju zablude koje su od đavla. Rekla je:
“Draga djeco, moj dolazak k vama, djeco moja, Božja je ljubav. Bog me šalje da te upozorim i da ti pokažem pravi put. Ne zatvarajte oči pred istinom, djeco moja. Vaše vrijeme je kratko vrijeme. Ne dopustite da zablude počnu vladati vama. Put kojim vas želim voditi je put mira i ljubavi.

Zatim 2. ožujka 2013. Gospa snažno upozorava da ako zatvorite oči pred Bogom onda se otvaraju pred sotoninom vladavinom.

“Draga djeco, iznova vas majčinski pozivam ne budite srca tvrda. Ne zatvarajte oči nad opomenama koje vam Nebeski Otac iz ljubavi šalje. Ljubite li vi Njega iznad svega? Kajete li se što često zaboravljate da je Nebeski Otac iz svoje velike ljubavi poslao svoga Sina da nas križem otkupi? Kajete li se što još ne prihvaćate poruku? Djeco moja ne opirite se ljubavi moga Sina, ne opirite se nadi i miru! Uz vašu molitvu i post moj će Sin svojim križem otjerati tamu koja vas želi okružiti i vama zavladati. Dat će vam snagu za novi život. Živeći ga po mome Sinu, biti ćete blagoslov i nada svima onima grešnima koji lutaju u tami grijeha. Djeco moja bdijte! Ja kao Majka bdijem s vama. Posebno molim i bdijem nad onima, koje je moj Sin pozvao da vam budu svjetlonoše , nosioci nade, za vaše pastire. Hvala vam!”>>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.