foto: screenshot

Otac James: U molitvama sam dobio odgovor kad će ovo sve završiti

Autor: Vjera

Biti će nova atmosfera svijetu, zato radujte se srcem

“Da djeco prolazimo kroz jako teška vremena, ali iskreno Gospodin nam daje veliku nadu i odgovara na naše molitve. U svojim molitvama ja sam dobio poruku da će ovaj problem s covidom nestati sljedeće godine, do Uskrsa. Do Uskrsa će trajati i bit će nova atmosfera u cijelom svijetu. Zato djeco moja, držite se svoje vjere, držite se Isusa, radujte se srcem”, rekao je otac James Manjackal, u nedavnoj virtualnoj molitvi za ozdravljenje.

Riječ je o indijskom katoličkom svećeniku i karizmatiku svjetskoga glasa koji je ostao zapamćen nakon desetaka seminara održanih u Hrvatskoj početkom novoga milenija, kao gorljivi propovjednik kojega su pratili brojni znakovi i čudesa. Fra James uvijek kaže da nikada nije vidio ljude s takvom nevjerojatnom vjerom u Isusa kao kod Hrvata! Nedavno je nad njim molio  i papa Franjo te je blagoslovio njega i čitav  njegov rad, i poslao ga u svijet širiti Evanđelje.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.