FOTO: PUZ

ZAGREBAČKI FANTOM I DALJE JAŠE? POLICIJA TRAŽI VIKEND LOPOVA Provaljivao u ranim jutarnjim satima

Autor: Dnevno

U subotu, 18. siječnja 2020. godine oko 4 sata u Zagrebu u Varšavskoj ulici, nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo „Teška krađa“ provaljivanjem na štetu ugostiteljskog objekta. Isto tako u subotu, 22. veljače 2020. godine oko 4 sata u Tkalčićevoj ulici, nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo „Teška krađa“ provaljivanjem na štetu ugostiteljskog objekta, izvijestila je zagrebačka policija.

“Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected], naveli su.

“Informacije građani mogu dostaviti i anonimno”, dodaju.

FOTO: PUZ
FOTO: PUZ

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.