(VIDEO) NIKADA NISTE VIDJELI NIŠTA SLIČNO! U Bakarcu se pojavila grdosija za koju se ne zna što je!

Autor: Dnevno

U Bakarskom zaljevu, točnije u Bakarcu, snimljena je velika riba pretpostavlja se da se radi o tuni. Snimka je objavljena u Facebook grupi “BAKARAC je mali raj!!!”. Mnogi su ostali u čudu, a odmah se pokrenula rasprava o kojoj je vrsti riječ.

Neki su mislili da se radi o morskom psu, međutim, zainteresirani građani javili su se Institutu za oceanografiju i ribarstvo iz kojeg su poručili da se vjerojatno radi o velikom primjerku tune, a ne o morskom psu.

Na mjestu gdje je riba snimljena, svakog dana kupaju se ljudi, a sudeći po reakcijama, ovaj je prizor mnoge potjerao iz vode.

Među ostalim, treba reći kako je Bakarski zaljev bio vrlo poznat po tunama, pa tako, ako se vozite magistralom uz Bakarski zaljev, možete vidjeti niz starih “tunolovki” s koje su ribari mogli ocijeniti gdje se nalazi jato.

Pogledajte snimku i recite nam što vi mislite.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.