Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Velika drama na zagrebačkom aerodromu: Došlo je do čudnog kvara, neće se uskoro sanirati

Autor: I.G.

Na zagrebačkom aerodromu ‘Franjo Tuđman’ u četvrtak su se stvorile velike gužve na sigurnosnom pregledu putnika i njihove ručne prtljage. Neki putnici su zbog dugog čekanja na pregled propustili svoje letove.

U Zračnoj luci objašnjavaju da je zbog nepredviđenih tehničkih problema došlo do povećane gužve na sigurnosnom pregledu putnika.

“Međunarodna zračna luka Zagreb i tvrtka Securitas Hrvatska, koja pruža uslugu sigurnosnog pregleda putnika i prtljage u zračnoj luci, zajednički rade na otklanjanju poteškoća, kako bi se protok ubrzao i izbjegle neugodnosti”, tvrde na aerodromu.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Kvar bi trebao biti saniran tijekom petka

Putnicima savjetuju da planiraju dolazak u zračnu luku barem dva sata prije polijetanja aviona, što je standardna preporuka. Također mole putnike s ukrcajnim propusnicama da se odmah po dolasku u terminal upute na sigurnosni pregled.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, do gužvi je došlo zbog kvara smart linija za pregled prtljage. Riječ je o linijama na koje se odlaže ručna prtljage. Zbog kvara tih linija, djelatnici tvrtke Securitas moraju za pregled ručne prtljage koristiti konvencionalne linije koje su znatno sporije od ovih smart linija.

Drama u omiljenom izletištu Hrvatskog zagorja: Zapalio se autobus koji je prevozio djecu




Kvar bi trebao biti saniran tijekom petka, pa svi oni koji odlaze na aerodrom trebaju se pripremiti na gužve na pregledu prtljage posebno u petak u jutarnjim satima kada je na aerodromu najveći broj odlaznih putnika.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.