Foto: Screenshot

Umrla Snježana (48) koja je nađena nakon što je u petak nestala

Autor: Dražen Krajcar

Snježana Z. (48) koja je u subotu pronađena, nakon što je nestala dan ranije, preminula je u bolnici.

Snježana je pronađena u šumi te prebačena u Županijsku bolnicu Čakovec, a ravnatelj bolnice izvijestio je kako je usprkos poduzetim mjerama žena preminula.

“Izvršit će se sudska obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti”, dodao je. Otkrio je i kako je ona dovezena u bolnicu u kritičnom stanju te se odmah pristupilo mjerama intenzivnog liječenja.

Foto: Vlado Kos / CROPIX ILUSTRACIJA

Nestala u petak

Podsjetimo, 48-godišnjakinja je pronađena jučer oko 15 sati u šumskom predjelu između Dragoslavca i Frkanovca te je odmah prevezena u bolnicu.

Snježanin nestanak prijavljen je u petak oko 17 sati, nakon što je obitelj nije vidjela uo 190 sati ujutro kada je napustila kuću u Dragoslavcu. Nakon što je Policijska uprava međimurska zaprimila obavijest o njenom nestanku odmah je krenula u potragu zajedno uz pomoć pripadnika HGSS-a i lokalnog DVD-a te skupine volontera (rođaci i prijatelji nestale).

Bio je mozak svirepog ubojstva poduzetnika i ljubavnik njegove žene: Danas ga izručuju Hrvatskoj




Intenzivno su tragali za njom te je pronašli živu, ali i teškom stanju, jučer oko 15 sati.

Nažalost sve je rezultiralo tragičnom smrću.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.