TUŽNA VIJEST: Iznenada preminula bivša stanarka Big Brothera

Autor: Dnevno

Dubravka Ujević Veron, natjecateljica hrvatskog Big Brothera 2018. godine, preminula je iznenada u 49. godini života. Tužnu vijest prenijela je 33-godišnja pjevačica Anezi na Instagramu, koja je s Dubravkom sudjelovala u BB-u te su otad postale dobre prijateljice. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju i oprostila se od Dubravke toplim riječima.

‘Počivaj u miru, prijeteljice draga! Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lijepa ova fotografija i kako ću je sigurno jednom objaviti. Nisam znala da će biti ovim povodom. ‘Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je!’. Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima!’, napisala je Anezi.

https://www.instagram.com/p/B9We7MwHA4P/?utm_source=ig_web_copy_link

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.