Foto: Guliver Image

Tužan kraj potrage u Rumunjskoj: Pronađeno tijelo dvogodišnje djevojčice nedaleko od kuće

Autor: M.P.

Dvogodišnja djevojčica koja je jučer nestala u Dolju u južnoj Rumunjskoj pronađena je mrtva. Njezino tijelo, s tragovima nasilja, pronađeno je u njivi udaljenoj oko 400 metara od njezinog doma. Prema navodima rumunjskih medija, pronađena je u gustom raslinju. U ovom trenu nije poznato je li netko priveden.

Podsjetimo, dvogodišnjakinja je nestala u ponedjeljak ispred svog dvorišta. Krenula je prema djedovoj kući, koja je od njezinog doma udaljena svega nekoliko metara i više je nitko nije vidio. Pokrenuta je opsežna potraga, policija, volonteri i članovi obitelji su čitave noći češljali to područje, no bez rezultata.

U potragu su uključili i pse tragače, a policija je koristila dronove i helikopter. Nestanak djeteta prijavio je susjed koji je također sudjelovao u potrazi. “Ona od dvorišta nije imala kamo otići, svugdje smo tražili, pregledali smo svaki grm”, svjedočio je susjed.

Odvjetnik iznio nove šokantne detalje o malenoj Danki: ‘Slučaj je upropastila policija’

 




 

Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.