Tajno oružje saveznika: Pretvorit ćemo Hitlera u ženu!

Autor: M.S.

To je samo jedan od savezničkih planova okončanja Drugog svjetskog rata. A pothvat se svodio na unošenje doza estrogena u Hitlerovu hranu. S obzirom da je Hitler imao nekoliko kušača, njegov tajni bunker bi ubrzo vrvio ženskastim nacistima.

Da, nacisti su imali doktora Mengelea. Bilo je priče i o nekim grozomornim pokusima Heinricha Himmlera. A tu je i židovski holokaust, naravno. A sad su britanski znanstvenici otkrili i neke upitne savezničke metode kojima su htjeli okončati Drugi svjetski rat.

Britanski su špijuni, naime, smislili smioni plan kako eliminirati Adolfa Hitlera. Uvjetno rečeno ‘eliminirati’, jer se njihov plan svodio na švercanje doza ženskih hormona- estrogena – i stavljanje istih u Hitlerovu vruću kašu. Ili što god da je jeo. To bi nacističkog vođu, zaključili su, pretvorilo u pomirljivu, manje agresivnu curicu.

Nešto poput Hitlerove mlađe sestre Paule, koja je bila mirna, povučena tajnica.

Plan je sazdan nakon što su se neki špijuni dovoljno približili Hitleru da dobiju pristup njegovoj hrani, rekao je za Telegraph profesor Brian Ford sa Sveučilišta u Cardiffu, koji je otkrio svirepi plan saveznika. Estrogen je odabran zato što nema okusa, te ga ne bi baš lako identificirali Fuhrerovi kušaći. Iz istog razloga nije korišten otrov.

Ipak, čak ni to nije bio plan bez rupa, jer uskoro bi Hitlera okružili feminizirani muškarci, bez dlaka s povećanim dojkama. A možda bi i on sam postao takav.

No to je samo jedan od savezničkih planova, otkrio je profesor Ford, što će i objaviti u svojoj novoj knjizi, ‘Tajna oružja: Tehnologija, znanost i utrka za pobjedu u Drugom svjetskom ratu’. Među ostalim tajnim planovima je i bacanje ljepila po njemačkim vojnicima kako bi ih se zalijepilo za tlo.

Tu je i sakrivanje bombi u košare s voćem, koje bi onda bile isporučene u Njemačku, čak možda i Hitleru pod noge. Također, saveznici su navodno planirali i bacanje kutija zmija otrovnica među njemačke vojnike.




Jedan od najluđih planova, priča profesor Ford, je i onaj s golemim kotačem, na koji bi bile pričvršćene rakete, a koji bi bio krcat eksplozivom. Ta je naprava, nazvana i ‘Veliki Panjandrum’ trebala biti upotrijebljena na obali Normandije, ali su saveznici ipak odustali, nakon ekstenzivnog testiranja u Doveru.

Autor:M.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.