Foto: Admir Buljubasic / CROPIX / Ilustracija

Strahota na gradilištu u srcu Zagreba: Čovjek pao s ogromne visine, nije preživio

Autor: I.G.

Sedamdesetogodišnjak je tragično preminuo nakon pada s gotovo deset metara visine u Klanječkoj ulici u Zagrebu. Incidnet se dogodio u četvrtak poslijepodne.

Užasne scene koje su potresle sve radnike na gradilištu u toj ulici odvijale su se oko 14.30 sati.

Iako je Hitna pomoć vrlo brzo stigla na mjesto tragedije, nažalost nesretnom čovjeku nije bilo spasa, piše Jutarnji list.

Foto: Vlado Kos / Cropix / Ilustracija

Stigao i mrtvozornik

Nakon toga stigao je i mrtvozornik koji je mogao konstatirati samo smrt, a ujedno je na gradilište odmah pristigla i policija kako bi obavila očevid.

Detalji nesreće u tvornici oružja kod Karlovca: Radnik slučajno pogodio sebe i kolegi propucao dlan

Iz PU zagrebačke kažu da je 70-godišnjak pao sa skele s visine od oko 9,5 metara na tlo te je na mjestu događaja preminuo. Njegovo tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku a policija utvrđuje sve okolnosti koje su dovele do tragičnoj događaja koji je zaprepastio sve i još jednom ukazao na niz gorućih problema u državi.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.