Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Sačić skroz poludio na Peović: ‘Ćao Kato, pjevaj jugo borbene sa svojom babom partizankom’

Autor: Dnevno.hr/M.P.

Saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić žestoko se obrušio na zastupnicu Radničke fronte Katarinu Peović zbog njezinih ekonomskih vizija o ukidanju privatnog vlasništva.

Koliko ga je ta njezina izjava iznervirala pokazao je na Facebooku gdje ju je temeljito izribao.

Sačić ljut na Peović, žestoko ju izvrijeđao

“Nisam stigao ranije dati osvrt na izjavu ‘niš koristi, če ge var, jugo partizanke Kate šmajser. Dakle, ta protuhrvatska zlotvorka, zaostala i izgubljena u političkoj crnoj rupi u davno preživljenom jugokomunističkom prostoru i vremenu sada, danas u Hrvatskoj, zaziva sjevernokorejski i Staljin komunistički model vladanja u Hrvatskoj?

Bilo bi me baš briga što privatno misli o privatnom vlasništvu i svima nama koji smo ponosni privatni vlasnici neke privatno zarađene ili naslijeđene, oporezovane nekretnine ili pokretnine, da ta kompart Kata nije saborska zastupnica u Saboru.

I da baš ta licemjerna Kata nije na početku mandata dala prisegu da će štiti i braniti ustavni poredak Republike Hrvatske i sve naše ustavne vrednote  od kojih su temeljne privatno vlasništvo i tržišno gospodarstvo??

Stoga mi ne preostaje ništa drugo nego je prijaviti Ustavnom sudu za flagrantno kršenje odredbi našeg Ustava, kao i pokrenuti postupak zabrane rada i brisanje iz registra političkih stranaka njene političke stranke, nekakve protuhrvatske  RF, jer oni, očito je, svojim političkim djelovanjem i protuustavnim programom – izravno, drsko i kažnjivo krše ustavnopravni poredak Republike Hrvatske! Ćao Kato..pjevaj YU borbene sa svojom babom partizankom, ali, to više u Hrvatskom saboru – nećeš raditi !!”, napisao je ljuti Sačić.




Peović: Zalažemo se za ukidanje privatnog vlasništva

Podsjetimo, Peović je neki dan dala intervju za Lider u kojem je iznijela planove za parlamentarne izbore, a govorila je i o tome što bi, po njenom mišljenju, trebalo učiniti da bi Hrvati živjeli bolje.

Vidjela je što radi Tomašević, Katarina Peović zgranuta: ‘Vlast je slast, sve smo to vidjeli već’




Na pitanje kakav odnos između privatnoga i javnoga uopće vidi, Peović kaže da se, dugoročno, Radnička fronta zalaže za demokratski socijalizam.

“Zalažemo se za ukidanje privatnog vlasništva i prevladavanje profitno usmjerene kapitalističke ekonomije u kojoj se ne proizvodi sve ono što bi moglo zadovoljiti temeljne potrebe ljudi ako ta proizvodnja nije profitabilna, a proizvodi se mnogo toga što je društveno nekorisno ili štetno samo zato što je profitabilno”, rekla je Peović.

 

Autor:Dnevno.hr/M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.