Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Ovog ima samo u Srbiji, pogledajte nakaradan prizor s izbornim plakatima: ‘Kakvi bolesnici’

Autor: F.F

Reddit je iznimno popularna društvena mreža diljem svijeta. U Hrvatskoj postoji ogranak Reddit Croatia gdje ljudi komentiraju razne teme, objavljuju video snimke i fotografije te započinju rasprave, a ista stvar postoji u Srbiji, naravno, pod nazivom Reddit Serbia.

Tema jedne objave sada su bili izborni plakati u Srbiji. Naime, jedan je korisnik objavio fotografiju na kojoj se vidi čak pet izbornih plakata na jednoj zgradi. “Fasada od bilborda”, napisala je osoba koja je objavila ovu poprilično zanimljivu fotografiju.

U komentarima su se javili brojni susjedi, koji nisu mogli vjerovati što rade njihovi političari uoči izbora. Bilo je šaljivih komentara, ali i onih nešto ozbiljnijih.

Fasada od bilborda
byu/veljok inserbia

‘Oduševljeni’ Srbi

“Bolesnici”, “Nekako mi je najgore što vidim da ima još jedan… Za drc ispao iz kadra”, “Svi trebaju u radni logor. Ajde Srbijo, probudi se već jednom!”, “Koja je fora s ovom pozom i rukama?”, “Srbija malo sutra”, “Ima mjesta za još jedan”, “U trenutku kada sam ja prekjučer prošao bili su i na ekranu gore lijevo”, neki su od komentara nezadovoljnih Srba.

“Antireklama, sve lopovi, muljatori i kriminalci”, “Ovo je horor”, “Ja da sam jedan od 238 stanara te zgrade, žalio bih se”, “Što volim kad moje pare koje dam na porez idu u dobre svrhe”, “Baš su grunuli u propagandu”, dodali su pak drugi.




Jedan je srpski građanin objavio podulju poruku, nimalo zadovoljan viđenim, podsjetio je na situaciju iz Niša kada je tamošnja gradonačelnica dozvolila ogroman billboard Vučića na jednom od hotela.

Foto: Reddit

‘Imitacija Kim Jong una’

“Nepojmljivo mi je da bilo koja normalna osoba i biznismen okači red istih billboarda na jednom ćošku, to je apsolutno bacanje para. Onda se sjetim da imaju šemu s kim god im iznajmljuje mjesto za billboard, pa je vjerojatno i besplatno, kao onomad kad je gradonačelnica Niša ljepila sliku Vučića preko hotela Ambasador čisto da pokaže koliko je spremna da se uvuče čmaru u čmar”, započeo je pa nastavio.

Srbi likuju zbog rezolucije o genocidu u Srebrenici, mediji vrište: ‘Očitali smo im lekciju’




“U najgorem slučaju, što je vjerojatno i istina, pokrali su pare iz budžeta i nije ih briga koliko će kradenog novca da iskoriste jer narod boli kurac za to. Sjećam se u mom gradu, za izbore, zakupili su sve do posljednjeg billboarda i obljepljivali grad uzduž i popreko plakatima, tamo gdje nikad prije nisam video da se bilo šta lijepi jer je vjerojatno zabranjeno za obične smrtnike.

I sad će da se pojavi tamo neki balavac ili oronuli isprdak da mi kenja što nemam poštovanja za stoku koja kleči pred slikom ove imitacije Kim Džon Una i dobrovoljno mu se klanja”, ljutito je objavio.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.