Screenshot

ODJEKNULA ODVRATNA PEDOFILSKA PRIČA O CLINTONU! ‘Za 20 dolara dobio je kosovsko dijete na 30 minuta’

Autor: S.V.

Užasna priča o ilegalnoj trgovini djevojčicama i dječacima na Kosovu, kao i pedofilima koji ih unajmljuju ili kupuju na dražbi, u medijima je odjeknula poput atomske bombe.

“Na Kosovu postoji prostitucija koja služi međunarodnoj zajednici, američkim i NATO-ovim vojnim snagama te Sjedinjenim Državama i pomagačima koji ondje deluju. Ali češće, Kosovo je središte trgovine ljudima, djecom i ženama, koji se prodaju, kao i prostitutki za prostituciju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Izraelu, Zapadnoj Europi i drugim mjestima”, donosi espreso.rs.

Prema Global postu, koji se poziva na izvještaje obavještajnih službi, u cijeli su slučaj umiješani neki visoki dužnosnici, kao i neki bivši zapovjednici OVK. Tvrdnje o seksualnom roblju na području Kosova potvrđene su im, kažu, s različitih strana, uključujući i bivšeg obavještajnog službenika NATO-a koji je radio na Kosovu i tvrdi da je cijela prljava afera već godinama poznata u američkim, NATO-ovim i UN-ovim krugovima.

20 dolara dijete, 2,5 dolara pivo

Mirotvorac UN-a na Kosovu, koji je tražio da ga ne imenujemo, za ovaj je medij izjavio:

“Često čak i muslimanske djevojke prodaju drugi čuvari bordela. S njima se se trguje kao s govedima i rutinski ih premlaćuju i drogiraju. Ako djevojka pokuša pobjeći, siluju je i muče. Za 20 američkih dolara dijete se ostavlja ‘klijentu’ na 30 minuta. Za 2,50 američkih dolara klijent je mogao kupiti bocu piva dok se zadovoljavao. Sva djeca dobivaju tri slaba obroka dnevno, prljavo mjesto za spavanje i opskurnu odjeću kojom privlače pedofilske predatore.”

FRN, koji redovito objavljuje o “pedofilskom prstenu” Jeffreya Edwarda Epsteina, otišao je korak dalje i povezao ga s ovim zločinima, i to u razdoblju rata na ovim prostorima, kada je surađivao s visokim dužnosnicima američke vojske i NATO-a. Zbog “umiješanosti obitelji Clinton”, razotkrivanje ove priče bilo je spriječeno.

Bill Clinton i Jeffrey Epstein

“Prema svjedočenju bivše robinje, Bill Clinton je bio prisutan tijekom seksualnih zabava u kojima je sudjelovalo do dvadeset maloljetnica na usamljenom otoku na Karibima. Te snimke letenja pokazuju da je Clinton na taj otok nekoliko puta letio Epsteinovim privatnim avionom. I dok je Epstein osuđen zbog pedofilije, Bill Clinton je ostao netaknut…”

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.