Foto: Jure Miskovic / CROPIX

Ovog ima samo u Srbiji: Pogledajte što su ljudima napravili od ulice jer nisu glasali za Vučića

Autor: B. D.

Prenosimo neobičnu priču iz Srbije gdje je u naselju Trbušani u Čačku jedna skupina stanovnika ostala nepošteno zakinuta. Naime u tom mjestu asfaltiran je samo dio ulice Zorana Premovića.

Dio ulice ostao je neasfaltiran, kako prenosi N1 Srbija, jer stanovnici sredine ulice nisu glasali za Srpsku naprednu stranku predsjednika Aleksandra Vučića (SNS). Sredina ulice gdje žive mještani koji glasaju za oporbu tako će ostati u makadamu.

“Ne vidim logično objašnjenje, osim da mi nismo podobni građani, kao glasači, kao ljudi. Možda smo neki vanzemaljci. Nije mi jasno kakvom logikom ulica može ostati neasfaltirana u sredini“, rekao je mještanin Milan Paunović.

Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Gradonačelnik obećava asfaltiranje cijele ulice

Gradonačelnik Milun Todorović demantirao je ove navode. Rekao je da je asfaltirana cesta važna zbog proširenja groblja u ovom naselju.

“Ne dijelimo građane po vjeri, rasi ili naciji. Pogotovo ne po tome tko će za koga glasati, mi to ne znamo. Ne vjerujem ni da znaju ljudi iz oporbe. U narednih dvadesetak dana završavamo kompletnu izgradnju ulice“, najavio je Todorović.

Stanovnici su već organizirali dvosatni prosvjed, no nitko iz vlasti im se nije obratio. Rekli su da je gradonačelnik dobrodošao, ako ispuni obećanje i asfaltira ulicu.




Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.