Foto: /Xinhua Predrag Milosavljevic

‘ONDA SAM JA PED*R’! Vučić stao pred naciju: ‘Još 25. studenog sam predvidio da će se puno teških stvari dogoditi u svijetu’

Autor: I.G.

Srbijanski predsjednik Aleksandar dao je intervju na plaćeničkoj TV postaji Pink s voditeljicom Jovanom Jeremić.

“Nisam prorok, niti prepametan, ali s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom sreo sam se 19. put i tada, u studenom, prepoznao sam što će se dogoditi… Putin mi nikada nije rekao što će se dogoditi u Ukrajini, ali odvojio bi 45 minuta od svih dosadašnjih sastanaka za razgovor o Ukrajini i taj put ni tri minute, bilo mi je jasno što se događa”, rekao je Vučić na samom početku svog jutrošnjeg gostovanja na televiziji.

On je na TV Pink dodao da nije previše pametovao, niti mu je iko otvoreno govorio šta će se dogoditi u Ukrajini, već da je samo sređivao činjenice i da je jasno šta se sprema.

“Još 25. studenog sam predvidio da će se puno teških stvari dogoditi u svijetu… Mislim da će se još puno toga dogoditi u međuvremenu”, naglasio je Vučić, pojasnivši da će Ukrajina teško pobijediti Rusiju vojnički.

‘Krivo sam mislio…’

Na pitanje kako komentira to što ga nazivaju luđakom i p…..m, rekao je da misli da ima veze s tim što navija za Zvezdu

“Onda sam ja peder jer puštamo dio navijača ovog ili onog kluba da ne plaća i tražimo da drugi plate… I onda sam shvatio da to ima veze s kriminalom, s optužnicama, onda sam prestao obraćati pozornost jer je ‘peder Vučić postao dio folklora”.

“A to da sam ja lud, što da kažem… Oprostite, nisam lud…”, rekao je Vučić.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.