Foto: Screenshot

Pronađena nestala Snježana (48): Policija se oglasila priopćenjem

Autor: Dnevno.hr/S.V.

U subotu, 2. ožujka nešto poslije 15 sati u šumskom predjelu između Dragoslavca i Frkanovca pronađena je nestala 48-godišnjakinja. Na mjestu pronalaska pružena joj je potrebna medicinska pomoć, a potom je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec.

Podsjećamo kako je jučer, 1. ožujka nešto prije 17 sati Policijska uprava međimurska zaprimila obavijest o nestanku 48-godišnjakinje.  Oko 10 sati spomenutog dana nestala se iz obiteljske kuće u Dragoslavcu, udaljila u nepoznatom smjeru te poslije više nije viđena.

Od prijave nestanka policija je uz pomoć pripadnika HGSS-a i lokalnog DVD-a te skupine volontera (rođaci i prijatelji nestale), intenzivno tragala za nestalom osobom. Na sreću angažman svih tragatelja se isplatio te je 48-godišnjakinja pronađena živa.

Bio je mozak svirepog ubojstva poduzetnika i ljubavnik njegove žene: Danas ga izručuju Hrvatskoj

Opsežna potraga

Snježana sa sobom nije bila ponijela osobne dokumente, kao ni mobitel.

Policijska uprava međimurska odmah po zaprimanju prijave o njenom nestanku u suradnji s pripadnicima HGSS-a (Stanica Čakovec, Varaždin i Koprivnica) te DVD-a Lopatinec, pokrenula je opsežnu potragu.




 




Autor:Dnevno.hr/S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.