Arhiva

Narednik Srpske dobrovoljačke garde tvrdi da Arkan nije mrtav: ‘Htio sam doći na grob i otvoriti ploču. Ne postoji snimka leša’

Autor: D.R.

Bivši narednik paravojne Srpske dobrovoljačke garde i jedan od tjelohranitelja Željka Ražnatovića Arkana Miloš Petković Dafina za Balkan.info iznio je nepoznate detalje o svom bivšem šefu te bizarnu tezu koja graniči s najluđim teorijama zavjere.

Zanimljivo, unatoč svim svjedocima, on i dalje ne vjeruje da je Arkan stvarno ubijen, a za ‘dokaz’ uzima to da ni jedna snimka ne prikazuje njegov leš.

Čak je izjavio kako je htio otići na grob, dignuti ploču i provjeriti je li živ.

Premda mu je bio tjelohranitelj, u trenucima kad je Arkan ubijen ležao je na odsluženju kazne u zloglasnom zatvoru u Zabeli.

“Pustili su me iz Zabele jer mi je umro otac. Pustili su me bez pratnje. Ja završio sahranu i svratim na Obilić da vidim Arkana. Kad sam došao, pitam gdje je Arkan, kažu mi da je u gradu. Ja se poslije vratio u Zabelu i poslije na TV čujem da je ubijen. Ne znam što reći na pitanje zašto je ubijen. Sumnjam na neke ljude koji su radili špijunažu”, rekao je o motivima ubojstva koje se po njemu nije ni dogodilo.

Otkrio je i da su Arkanovi ljudi dobivali novac od tajnih službi.

Mi smo pare dobivali i od Arkana i od ‘Državne bezbednosti’. Znaš li ti što znači kad od DB dobiješ 3.000 maraka a od Arkana 1.000 maraka”, otvoreno je priznao.




Arkan joj je vjerovao zbog Cece: Imala je samo 25 godina kada je zvjerski ubijena

 




(VIDEO) TRILER, ADRENALINSKI ŠOKOVI I RAZOČARANJE: Utakmica Dinama zbog koje su navijači bili na aparatima

Autor:D.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.