Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX, Ilustracija

Nakon stravičnog ubojstva, strah se uvukao među seljane: ‘Bile su uvijek u crnom, izlazile samo noću’

Autor: Dnevno.hr

Stravično ubojstvo dogodilo se u Srbiji. Naime, mještani Vlaškog Dola u šoku su od događaja koji je uznemirio i šokirao seljane ovog srpskog mjesta.

Nakon vijesti da je policija otkrila ubojstvo muškarca (56) iz okolice Žabara kod Požarevca, odmotava se klupko svirepog zločina.

Kako se sumnja, njegova bivša supruga (56) pucala je iz vatrenog oružja i usmrtila Stevana, a zatim zajedno za kćeri (31) njegovo tijelo odnijela i ostavila u šumi na području Kučeva.

Iskasapljen na šest dijelova

Međutim, policija i tužiteljstvo tragaju i za sinom ubijenog muškarca koji se također sumnjiči da je sudjelovao u zločinu s majkom i sestrom, a koji je trenutačno u bijegu.

Mještani Vlaškog Dola kažu da je tijelo ubijenog muškarca bilo iskasapljeno na šest dijelova i stavljeno u vreću za smeće od 200 litara.

Stravično ubojstvo u Srbiji: ‘Nema tu nitko dobar, jedino njihova majka, jadna žena’




“Njegova bivša žena je sve priznala i pokazala gdje je tijelo. Čuli smo da je bilo u jednoj kesi iskasapljeno na šest dijelova, udovi, trup i glava. Nakon prijave da ga nema dvojica meštana su s policijom uletjela u kuću”, ispričao je susjed ubijenog i objasnio:

“U kući je bio spaljen krevet, krš i lom, alkohol, tablete, hrana svuda, užas jedan. Valjda su ga prvo omamili, ugušili, pa isjekli.”

‘Nisu to bila čista posla’

Prema njihovim riječima majka i kći su se vratile još kad je počela korona, a kuću su napuštale samo poslije 11 sati navečer.




“Mislimo da to nisu bila čista posla, bile su uvijek u crnom, maske na licu i bijele rukavice, kao da su bile u sekti. Izlazile su samo između 11 navečer i 5 ujutro, dok ne svane”, kaže susjed i dodaje:

“On ih je iškolovao, sve osigurao, to su odrasla djeca, trebali bi znati biti odgovorni. Sina kad smo vidjeli u njegovom autu, tek nam je tada sve postalo sumnjivo”, rekao je susjed.

Facebook/Moja Bijeljina

U Višem javnom tužiteljstvu u Požarevcu saslušane su obje osumnjičene za ubojstvo.

Bivša supruga je pred tužiteljem priznala krivnju, dok se kći branila ćutanjem. Za sinom ubijenog još se traga.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.