Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Miletiću se jedna fotka obila o glavu nakon raskola Mosta, ljudi se sprdaju: ‘Amputirani beton’

Autor: Dnevno.hr/M.P.

U ponedjeljak su krenuli tračevi da se nešto događa u Mostu, počela su nagađanja da je u stranci došlo do raskola između Marije Selak Raspudić, Nina Raspudića i ostatka stranačkog vodstva. U utorak je u Mostu zavladala šutnja da bi danas pred novinare prvo stala Selak Raspudić, a zatim i predsjednik stranke Božo Petrov.

Nagađanja su se pokazala točnima – drama je bila itekako stvarna. Kako je otkrila Selak Raspudić na konferenciji za medije, presudilo je što se Marin Miletić u kampanji javno ogradio od nje nakon što je iskreno izjavila da nije za zabranu pobačaja. Miletić je na to rekao da ona nije članica Mosta niti njihovih stranačkih tijela.

Demantirala je da je uzrok svega krojenje lista za europske izbore. “Nismo se razišli zbog liste za Europski parlament, da bude potpuno jasno, ovo je samo jedan konkretan događaj. Zbog jednog detalja, među mnogim drugim detaljima, mi nismo zajedno stali na listu, odnosno ja sam odbila nositi tu listu”, rekla je danas.

Kruži Miletićeva fotka: ‘Kao amputirani beton’

Ubrzo nakon što su u medijima počeli kružiti detalji raskola u Mostu, društvenim mrežama se proširila objava Marina Miletića iz siječnja ove godine. Objavio je fotografiju na kojoj je s Marijom Selak Raspudić, Ninom Raspudićem, Nikolom Grmojom, Zvonimirom Troskotom i Božom Petrovom. Uz fotografiju na kojoj poziraju veseli i ujedinjeni, objavio je i status:

“Lome nas mnogi. Lome nas isključive ekstremne skupine s ljevice, kao i oni fejkeri s druge strane. Udaraju nas tajkuni preko svojih medija, skaču nam po glavi – toliki kojima je Hrvatska samo prilika za bogaćenje sebe i uhljebljivanje svojih. A mi jedni uz druge kao – armirani beton. Lomiti mogu, slomiti nas neće. Vratit ćemo Hrvatsku u ruke naroda”, napisao je tada Miletić.

U međuvremenu se objava pojavila i na X-u (bivšem Twitteru), gdje su se zaredali urnebesni komentari. “Ovo nije dobro ostarjelo”, “Armirani beton je sasvim solidan materijal, ali ovaj su očito zamiješali hrvatski građevinci s krunicama”, “Armatura zatitrala na prirodnoj frekvenciji”, “Amputirani beton”, “Most na tvojoj strani, ako si ti Marin Miletić”, neki su od komentara.




Ovo je politička budućnost Nine Raspudića: Njegova supruga otkrila je sve karte

Autor:Dnevno.hr/M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.