Foto. Pixsell/Facebook

KAD POLITIČAR SUSRETNE KONJA: I Bakir ima svog konja za glađenje! Plenković dobio ekspresni odgovor iz BiH!

Autor: Daniel Radman

Političare ljudi, onako u naletu bijesa, znaju nazivati konjima, a iako je riječ o doista plemenitoj životinji u našem se jeziku to i dalje smatra popriličnom uvredom.

S vremena na vrijeme i političari se trebaju susresti s konjima (onim “pravima”, životinjama) a još kad to fotografi ovjekovječe, onda kreću duhovite i manje duhovite opaske i usporedbe na njihov račun.

Naš premijer Andrej Plenković ih je iskusio ovog tjedna kad je otvorio poljoprivredni sajam u Gudovcu, bio je zaista dobro raspoložen i opušten pa je gladio konje i krave, spremno pozirao na radost online komentatora i “trolova”.

I Bakir je spremno pozirao

Nismo dugo trebali čekati na uzvrat. U glavnoj ulozi sad je bio Bakir Izetbegović koji je nakon otvaranja spomen obilježja posvećenog žrtvama iz Drugog svjetskog rata i posljednje agresije posjetio imanja bošnjačkih povratnika u selo Omeragići kraj Višegrada.

Također u odijelu, spremno je zakoračio na imanje, našao se tu i netko s fotoaparatom da to “okači” na Facebook, a lajkalo ga je oko 3.000 ljudi.

Naravno, nije izostao ni bosanski humor. Bilo je tu i neprimjerenih komentara, naravno, a i onih koji bodu ali su natopljeni s nešto manje zlobe: “Da li su na prodaju, dobri za pluga, koliko koštaju?”, “Baš mi čudno otkud konj sa magarcom”, “Momenat kad vraća konju glavu”, “Sebija i Bake”, “Nevjerojatno istu boju dlake imaju”, samo su nekih od onih koji su izazvali smijeh na društvenim mrežama.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.